Το Far Cry 6 και το Rainbow Six Quarantine έλαβαν καθυστέρηση στην κυκλοφορία τους, και θα τα δούμε μετά την 1η Απριλίου 2021 και πριν από τον Μάρτιο του 2022, ανακοίνωσε την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου η Ubisoft.

Το Far Cry 6 και το Rainbow Six Quarantine έχουν μεταφερθεί στο οικονομικό έτος 2021-22. Για την Ubisoft, το οικονομικό έτος ξεκινά μετά τον Μάρτιο. Η εταιρεία ανέφερε «προκλήσεις σχετικά με την παραγωγή που έχουν να κάνουν με την εργασία από το σπίτι» κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19 ως μέρος της αιτίας της καθυστέρησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ανάρτησή της στο Facebook, η Ubisoft αναφέρει: «Νωρίτερα μέσα στον χρόνο, σας παρουσιάσαμε το Far Cry 6 –το πιο φιλόδοξο παιχνίδι στη σειρά μέχρι σήμερα. Υποσχεθήκαμε μία ιστορία φαντασίας στην οποία θα μπορείτε να οδηγήσετε μία αντάρτικη επανάσταση σε έναν πλούσιο και εξωτικό κόσμο, γεμάτο με αξιομνημόνευτες στιγμές, δυνατούς χαρακτήρες και ένα επικό σενάριο.

Παρόλο που γνωρίζουμε πως όλοι ανυπομονούμε να σας δώσουμε το Far Cry 6, πρέπει να σας ενημερώσουμε πως έχουμε τώρα περισσότερο χρόνο για να μπορέσουμε να φέρουμε το παιχνίδι στη μορφή που σας αξίζει να το παίξετε ενώ παράλληλα δίνουμε βάση στην υγεία των ομάδων εν μέσω αυτής της απρόσμενης παγκόσμιας κατάστασης. Οι ομάδες μας σε όλον τον κόσμο δουλεύουν στα στούντιο και στα σπίτια τους για να μεταδώσουν το πάθος και τη δημιουργικότητά τους στη δημιουργία ενός αξέχαστου παιχνιδιού –που ελπίζουμε πως θα αγαπήσετε.

Ελπίζουμε να είστε όλοι ασφαλείς και υγιείς και ετοιμαστείτε να βιώσετε την περιοχή Yara και το Far Cry 6 σύντομα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

«Επωφελούμενοι από αυτήν την ισχυρή δυναμική και παρά το γεγονός ότι έχουμε μετακινήσει την κυκλοφορία του Far Cry 6 και του Rainbow Six Quarantine στο 2021-22 για να αξιοποιήσουν το πλήρες δυναμικό τους στο πλαίσιο των προκλήσεων παραγωγής που προκαλούνται από τον COVID-19, οι νέοι στόχοι λειτουργικού εισοδήματος για το 2020-21 παραμείνουν εντός των ορίων που θέσαμε τον Μάιο», δήλωσε η εταιρεία σε άλλη ανακοίνωση.

Το Far Cry 6 είχε προηγουμένως προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 18 Φεβρουαρίου του επόμενου έτους, ενώ το Rainbow Six Quarantine είχε προγραμματιστεί να έρθει κάπου πριν από το τέλος του οικονομικού έτους της Ubisoft που τελειώνει στις 31 Μαρτίου 2021. Τώρα μπαίνουν στον συνεχώς αναπτυσσόμενο κατάλογο των παιχνιδιών που έχουν δεχτεί καθυστέρηση ως αποτέλεσμα της κρίσης της πανδημίας.

Επιμέλεια: Βασίλης Τατσιόπουλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης