Σε ένα μπαράζ αναβολών φαίνεται ότι επιδίδεται η βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών τις τελευταίες ημέρες, αφού μία μία οι κυκλοφορίες του, μέχρι πρότινος γεμάτου, πρώτου εξαμήνου, μεταφέρονται λίγους μήνες αργότερα.

Σειρά αυτήν τη φορά έχει το Marvel’s Iron Man VR, που αναμένεται να είναι από τις πιο καυτές κυκλοφορίες του PlayStation VR για φέτος. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας ανάπτυξης του παιχνιδιού, Camouflaj, ο τίτλος θα κυκλοφορήσει τρεις μήνες περίπου αργότερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Στο παιχνίδι θα έχετε τον ρόλο φυσικά του Tony Stark, ο οποίος πλέον έχει παραιτηθεί από τη βιομηχανία κατασκευής όπλων και ασχολείται με τεχνολογία που θα τον βοηθήσει να πολεμήσει το κακό. Μερικά χρόνια αφού έχει αποκτήσει τη φήμη του, ο Tony θα δεχθεί επίθεση από τη μυστηριώδη Ghost, μία χάκερ που θα προσπαθήσει να πάρει υπό τον έλεγχό της τα παλιά όπλα της Stark Industries.

 

 

 

Στο παιχνίδι θα μπορείτε μέσω των δυο PlayStation Move χειριστηρίων να πετάξετε ως Iron Man στους αιθέρες, ενώ θα πολεμήσετε ενάντια σε μερικούς από τους μεγαλύτερους εχθρούς του ήρωα, αλλά θα έχετε και τη δυνατότητα να αναβαθμίσετε τον εξοπλισμό σας.

 

Το Marvel’s Iron Man VR θα κυκλοφορήσει για στο PlayStation VR στις 15 Μαΐου 2020.

Πηγή: VG24.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης