Μετά από αρκετές φήμες και λίγες ημέρες πριν την έναρξη της μεγάλης έκθεσης E3 2016, η NetherRealm Studios (Mortal Kombat series) και η Warner Bros. Interactive Entertainment μας παρουσιάζουν το πρώτο εκπληκτικό trailer από το αναμενόμενο fighting game, Injustice 2, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπορείτε να βρείτε περισσότερα παιχνίδια της Warner Bros, στο site της επίσημης αντιπροσωπείας, Zegetron S.A.

Το Injustice 2 αποτελεί sequel του Injustice: Gods Among Us του 2013 και είναι δημιουργία της NetherRealm Studios, που είναι γνωστή για τη σειρά Mortal Kombat. Η NetherRealm, που μας έδωσε πέρυσι το εκπληκτικό Mortal Kombat X, φαίνεται να έχει επιτέλους ένα δεύτερο επιτυχημένο fighting franchise στα χέρια της. Η σειρά Injustice χρησιμοποιεί χαρακτήρες από τα comics της DC και τους βάζει να μάχονται μεταξύ τους. Όπως όλα τα τελευταία παιχνίδια της εταιρείας, έτσι και το πρώτο Injustice μάς παρουσίασε ένα σενάριο, που έμοιαζε βγαλμένο από τα comics (αλλά δεν ήταν) και μας έδειξε ένα σύμπαν, όπου ο Superman ξεπερνά κάποια όρια και οι υπόλοιποι ήρωες της DC (Batman, Flash, Aquaman, κλπ.) προσπαθούν να τον σταματήσουν. Η ιστορία απέκτησε φανατικούς οπαδούς, αλλά και δική της σειρά comic.



Στο Injustice 2 θα δούμε νέους χαρακτήρες, όπως την Supergirl, τον Gorilla Grod και τον Atrocitus, ενώ βλέπουμε να επιστρέφουν και παλιοί αγαπημένοι, όπως φυσικά ο Batman, o Superman, o Flash, o Aquaman και άλλοι. Επίσης θα δούμε ένα νέο σύστημα, Gear System, το οποίο θα δίνει loot στους παίκτες κάθε φορά που παίζουν. Το loot θα δίνει τη δυνατότητα διαφοροποίησης των χαρακτήρων, ώστε κάθε χαρακτήρας στο Injustice Universe να είναι τελείως διαφορετικός σε σχέση με τους άλλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To Injustice 2 θα κυκλοφορήσει το 2017 για PlayStation 4 και Xbox One.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης