Η ViewSonic Corp., κορυφαίος παγκοσμίως κατασκευαστής λύσεων απεικόνισης, ανακοινώνει τη νέα συλλογή των ELITE professional gaming monitors 32 ιντσών. Τα νέα μοντέλα επιτρέπουν στους gamers να απολαύσουν next-level gaming με quantum-dot τεχνολογία στην κορυφαία οθόνη της κατηγορίας ELITE XG320Q, να αυξήσουν το πεδίο δράσης τους, μέσω μιας gaming κονσόλας με την ELITE XG230U με δυνατότητες HDMI 2.1 ή να βιώσουν την απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία με τον κορυφαίο οπίσθιο φωτισμό mini- LED της ELITE XG321UG.

«Στην ViewSonic ELITE, επιδιώκουμε συνεχώς να παρέχουμε gaming οθόνες προηγμένης τεχνολογίας που ταιριάζουν σε κάθε gamer, από τον ερασιτέχνη έως και τον επαγγελματία. Ενώ οι οθόνες 27 ιντσών είναι ιδανικές για mainstream gaming, αναγνωρίσαμε τη ζήτηση για ευρείες οθόνες και επεκτείναμε τη σειρά μας με προϊόντα 32 ιντσών», δήλωσε ο Oscar Lin, Head of Monitor Business Unit της ViewSonic. «Εξοπλισμένη με τεχνολογίες αιχμής για να φέρει επανάσταση στον τρόπο που οι gamers βλέπουν, παίζουν και βιώνουν τα games, η σειρά ELITE 32” προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία προβολής μαζί με εξαιρετικά ομαλό gameplay και απίστευτη ακρίβεια χρώματος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι τρεις νέες οθόνες διαθέτουν gamer-centric χαρακτηριστικά σχεδίασης, τα ELITE Design Enhancements (EDE), που περιλαμβάνουν από RGB LED φωτισμό περιβάλλοντος για τη δημιουργία της τέλειας ατμόσφαιρας, μέχρι άγκιστρο ποντικιού και ενισχυμένο headphones hook για ένα desk setup χωρίς ακαταστασία, βοηθώντας στην αύξηση της απόδοση στο πεδίο της μάχης. Με πιστοποίηση TÜV για μειωμένη καταπόνηση των ματιών, οι μαραθώνιοι gaming θα κυλούν ευχάριστα χωρίς την παραμικρή κούραση για τα μάτια. Σχεδιασμένες με ρυθμίσεις κλίσης, περιστροφής και ύψους, οι οθόνες παρέχουν ένα ευρύ φάσμα κινήσεων για την επίτευξη της ιδανικής θέσης προβολής.

ELITE XG320Q: Ρεαλιστικά χρώματα με τεχνολογία Quantum-Dot 

Με το εξαιρετικά κομψό ELITE XG320Q monitor, το χρώμα, η διαύγεια και η ταχύτητα είναι το παν. Η 2K QHD Fast IPS οθόνη απεικονίζει τα χρώματα με μεγάλη ακρίβεια και λεπτομέρειες υψηλής αντίθεσης, χάρη στην τεχνολογία quantum-dot. Όταν συνδυάζεται με τον οπίσθιο φωτισμό LED, κάθε ‘dot’ ή νανοσωματίδιο παράγει απίστευτα ακριβές χρώμα και βαθύτερο contrast για καθαρές, ολοζώντανες εικόνες. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η οθόνη είναι συμβατή με NVIDIA G-Sync για overclockable ρυθμό ανανέωσης 175Hz, παρέχοντας εξαιρετικά ομαλούς ρυθμούς καρέ και χρόνο απόκρισης 0,5 ms (MPRT). Με τις δυνατότητες PureXP Motion Blur Reduction, οι παίκτες θα πουν αντίο στην καθυστέρηση εισόδου, το ghosting και το stutter εικόνας και μπορούν πλέον να απολαμβάνουν ταχέως κινούμενα γραφικά με μαγευτικές λεπτομέρειες.

ELITE XG320U: Υψηλής πιστότητας console gaming με HDMI 2.1 συνδεσιμότητα

Σχεδιασμένη για next-generation console gaming, όπως τα Xbox Series X/S και PlayStation 5, η μοντέρνα οθόνη 4K ELITE XG320U περιλαμβάνει σύνδεση HDMI 2.1 ενός καλωδίου που ξεκλειδώνει μια gaming εμπειρία απαράμιλλης πιστότητας. Χάρη στην υποστήριξη υψηλότερων αναλύσεων βίντεο με εκτεταμένη γκάμα χρωμάτων Adobe 99% και στο αστραπιαίο overclockable ρυθμό ανανέωσης 150Hz, κάθε μακρινό τοπίο ή σκηνή μάχης θα εμφανίζεται τέλεια.

Εξοπλισμένη με AMD FreeSync Premium Pro, PureXP Motion Blur Reduction, χρόνο απόκρισης 1ms (MPRT) και Vesa Display HDR™ 600, οι gamers μπορούν να αυξήσουν κατακόρυφα την απόδοση τους σε fast-paced FPS και games δράσης και περιπέτειας με τις καλύτερες οπτικές ρυθμίσεις.

ELITE XG321UG: Τεχνολογία οπίσθιου φωτισμού mini LED και High Dynamic Range

Ο σούπερ ήρωας της σειράς ELITE, το 4K ultra-high definition ELITE XG321UG monitor, αξιοποιεί την κορυφαία τεχνολογία οπίσθιου φωτισμού mini-LED, στην οποία 1.152 ανεξάρτητες ζώνες LED έχουν συμπυκνωθεί για να προσφέρουν τα πιο φωτεινά λευκά και τα πιο σκούρα μαύρα.

Με μέγιστη φωτεινότητα 1.400 nits και ολοζώντανο HDR 1.400, απολαύστε τις πιο μικρές in-game λεπτομέρειες με εξαιρετική ευκρίνεια. Εκμεταλλευτείτε το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο έπακρο με τα πιο πρόσφατα NVIDIA G-Sync Ultimate και Reflex Latency Analyzer, σε συνδυασμό με ρυθμό ανανέωσης 144Hz για εξαιρετικά χαμηλό λανθάνοντα χρόνο και stutter-free gameplay. 

Βασικά χαρακτηριστικά 

ELITE XG320Q

  • Οθόνη 2K QHD Vesa Display HDR™ 600 Fast IPS 32 ιντσών
  • Υπερρεαλιστικά χρώματα, χάρη στην τεχνολογία quantum-dot και 99% κάλυψη του Adobe Color Gamut
  • 165Hz overclockable ρυθμός ανανέωσης έως και 175Hz και χρόνος απόκρισης 0.5ms (MPRT) 
  • Τεχνολογία NVIDIA G-Sync και PureXP Motion Blur Reduction

ELITE XG320U

  • Οθόνη 4K UHD Vesa Display HDR™ 600 IPS 32 ιντσών
  • Επέκταση του gameplay σε next-gen κονσόλες με συνδεσιμότητα HDMI 2.1 ενός καλωδίου
  • Εξαιρετική, ολοζώντανη απεικόνιση χάρη στο 99% Adobe Color Gamut
  • Ρυθμός ανανέωσης 144Hz (overclockable σε 150Hz) και χρόνος απόκρισης 1ms (MPRT) 
  • Τεχνολογία AMD FreeSync Premium Pro και PureXP Motion Blur Reduction

ELITE XG321UG

  • Οθόνη 4K UHD Vesa Display HDR™ 1.400 IPS 32 ιντσών
  • Τεχνολογία οπίσθιου φωτισμού mini LED και κορυφαία φωτεινότητα στα 1.400 nits
  • Αστραπιαίος ρυθμός ανανέωσης 144Hz 
  • Τεχνολογία NVIDIA G-Sync Ultimate και Reflex Latency Analyzer

Διαθεσιμότητα

Τα ViewSonic ELITE XG320Q και XG320U monitors θα είναι διαθέσιμα παγκοσμίως το τρίτο τρίμηνο του 2021. Αργότερα, μέσα στο τέταρτο τρίμηνο του 2021, θα είναι διαθέσιμο και το ViewSonic ELITE XG321UG.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης