Έχουμε επιβεβαίωση επιτέλους δια στόματος Andrew House, Προέδρου της Sony Interactive Entertainment, για την ύπαρξη του νέου και αναβαθμισμένου PlayStation 4 με την κωδική ονομασία “Neo”. Η κονσόλα θα είναι ένα “high-end PS4”, που θα υποστηρίζει 4Κ αναλύσεις και βελτιωμένα γραφικά, ενώ θα είναι πιο ακριβό από το μοντέλο, που κυκλοφορεί τώρα στην αγορά στα 359€.

Η αποκάλυψη έγινε από τον Andrew House σε συνέντευξή του στους Financial Times: “Η συσκευή θα πωλείται παράλληλα με την standard έκδοση PS4 για ολόκληρη τη γενιά κονσολών που διανύεται”. Η νέα κονσόλα δε θα αποκαλυφθεί στην έκθεση E3 την επόμενη εβδομάδα όπως περιμένουν πολλοί, καθώς η Sony επέλεξε να έχουν μια πλήρη γκάμα “εμπειριών”, προτού αποκαλύψουν το νέο τους σύστημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο House επιβεβαίωσε ότι όλα τα παιχνίδια θα είναι συμβατά και με τα δύο συστήματα, ενώ ανέφερε ότι όλα τα νέα παιχνίδια ή «έστω η πλειοψηφία αυτών θα είναι βελτιστοποιημένα για το νέο PlayStation 4». Επίσης ανέφερε ότι η νέα κονσόλα θα είναι επικερδής από την κυκλοφορία της, κάτι το οποίο σπάνια βλέπουμε με το λανσάρισμα νέου συστήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επιβεβαίωση αυτή έρχεται μετά από πολλές φήμες, που αναφέρουν ότι η νέα συσκευή θα έχει βελτιωμένο επεξεργαστή, κάρτα γραφικών, αλλά και μεγαλύτερη RAM. Ενώ δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα τιμή ή ημερομηνία, τα παιχνίδια θα “απαιτούνται” να είναι συμβατά από τον Οκτώβριο και μετά.

Αναμένουμε περισσότερα νέα από την Sony και το τμήμα PlayStation.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης