Το Pokémon GO είναι γνωστό σε fans και μη, λόγω της τεράστιας επιτυχίας που κατάφερε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα και παγκοσμίως. Μοιάζει λογικό η Niantic, εταιρεία ανάπτυξής του να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο για το μέλλον, δημιουργώντας κάτι νέο αλλά με αντίστοιχες προοπτικές. Έτσι λοιπόν, η Niantic ανακοίνωσε πως το επόμενό της παιχνίδι θα διαδραματίζεται στο σύμπαν του Harry Potter, και μαζί,
προφανώς, στο δικό μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τίτλος του παιχινδιού δε θα είναι Harry Potter GO, ευτυχώς, αλλά Harry Potter: Wizards Unite. Η Niantic στην ανακοίνωσή της δίνει λίγες πληροφορίες για τη φύση του νέου της τίτλου και για τις δραστηριότητες με τις οποίες θα ασχολούνται οι παίκτες όταν κυκλοφορήσει το 2018. Σύμφωνα με την εταιρεία, οι παίκτες θα μαθαίνουν ξόρκια, θα συναντούν γνωστούς χαρακτήρες και θα βρίσκουν αντικείμενα. Ακόμη θα εξερευνούν τον πραγματικό κόσμο, τις γειτονιές και τις πόλεις, ώστε να βρούν μυθικά πλάσματα και να μονομαχήσουν μαζί τους καθώς και να συμμαχήσουν με άλλους για να κατατροπώσουν πανίσχυρους εχθρούς.

Το Harry Potter: Wizards Unite είναι , από ο,τι φαίνεται, το πρώτο παιχνίδι από τα πολλά που σκοπεύει να κυκλοφορήσει η Warner Bros. Interactive Entertainment σε κινητά και κονσόλες, μέσω του νέου label της με το όνομα Portkey Games.

Πηγή: VG24.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης