Η Deep Silver και η Volition ανακοίνωσαν με ενθουσιασμό το Saints Row, ένα γενναίο reboot της επιτυχημένης εμπορικά σειράς, με το ομώνυμο παιχνίδι να ετοιμάζεται για την παγκόσμια κυκλοφορία του στις 25 Φεβρουαρίου 2022. Ετοιμαστείτε να ταράξετε τα θεμέλια ενός αληθοφανούς κόσμου του εγκλήματος που τρέφεται με όλες τις ένοχες απολαύσεις σας. Γίνετε ένας αυτοδημιούργητος αρχηγός του εγκλήματος και κατακτήστε την πόλη. Είναι η δική σας ώρα πλέον -ας αρχίσει το πάρτι!

Το Saints Row αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια του Opening Night Live της Gamescom, με ένα συναρπαστικό CGI Official Announce Trailer να επιδεικνύει το παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει στο Xbox One, στο Xbox Series X|S, στο PlayStation 4, στο PlayStation 5 και στο Epic Games Store για τα PCs.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Η συνταγή δράσης, εγκλήματος και χιούμορ του Saints Row παραμένει ένας ισχυρός παράγοντας – είναι το παιχνίδι που οι υπάρχοντες λάτρεις του και οι νέοι παίκτες θα ασπαστούν και η Volition επιστρέφει στο τιμόνι του παιχνιδιού που αγάπησε.

«Αυτό το ολοκληρωμένο reboot είναι ότι πιο διασκεδαστικό και απολαυστικό έχουμε εμφυσήσει σε ένα παιχνίδι Saints Row μέχρι σήμερα», είπε ο Jim Boone, Chief Creative Officer της Volition. «Η εμβληματική νέα τοποθεσία του προσφέρει πολλές συναρπαστικές ευκαιρίες που θα χαροποιήσουν τους παίκτες – είτε είναι παλιοί λάτρεις της σειράς, είτε μπαίνουν στον κόσμο του για πρώτη φορά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το Saints Row είναι μία από τις πιο αγαπητές και τιμημένες σειρές παιχνιδιών και αυτό είναι το reboot που περίμεναν όλοι», πρόσθεσε ο Paul Nicholls, Global Brand & Marketing Director της Deep Silver. «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με το γενναίο, νέο όραμα της Volition και ανυπομονούμε να μεταφέρουμε το νέο Saints Row στα χέρια των παικτών το 2022».

Τι είναι το Saints Row

Το Saints Row διαδραματίζεται στο Santo Ileso, μια πολύβουη φανταστική πόλη στην καρδιά της νοτιοδυτικής Αμερικής. Σε έναν κόσμο γεμάτο έγκλημα, όπου οι παράνομες φατρίες μάχονται για την εξουσία, μια ομάδα νεαρών φίλων ξεκινούν τη δική τους εγκληματική προσπάθεια, καθώς ανέρχονται προς την κορυφή, σε μια προσπάθεια να γίνουν Αυτοδημιούργητοι.

Ως ο μελλοντικός αρχηγός, μαζί με τους Neenah, Kevin και Eli στο πλευρό σας, θα ιδρύσετε τους Saints – και θα αντιμετωπίσετε τους Los Panteros, τους Idols και τη Marshall Defense Technologies, χτίζοντας την αυτοκρατορία σας στους δρόμους του Santo Ileso και δίνοντας μάχες για τον έλεγχο της πόλης. Εν τέλει το Saints Row είναι η ιστορία μιας εταιρείας start-up, μόνο που ο επιχειρηματικός τομέας των Saints τυχαίνει να είναι το έγκλημα.

Ζήστε τη μεγαλύτερη και καλύτερη παιδική χαρά που δημιουργήθηκε ποτέ στο Saints Row – ο ξεχωριστός κόσμος του Santo Ileso είναι το περιβάλλον ενός τρελού, αληθοφανούς sandbox συναρπαστικών αποστολών και εγκληματικών προσπαθειών καθώς ανοίγετε δρόμο προς την επιτυχία πυροβολώντας, οδηγώντας και καταστρέφοντας.

Εκφράστε τον εαυτό σας και απελευθερώστε τον Saint που κρύβετε μέσα σας, με την πιο ανεπτυγμένη συλλογή εργαλείων που έχετε δει σε ένα open-world game – δημιουργήστε τον χαρακτήρα σας, το αυτοκίνητο σας και τη δική σας συμμορία.

Βυθιστείτε σε επικές αψιμαχίες και κυνηγητά σε μεγάλες ταχύτητες και γίνετε μάρτυρες των εξωφρενικών στιγμών που μόνο το Saints Row μπορεί να προσφέρει, σε ένα πρωτότυπο σενάριο που καταγράφει την αξιοσημείωτη άνοδο των Saints στην εξουσία. Απολαύστε την ελευθερία του campaign με ένα φίλο στο co-op play που λειτουργεί χωρίς δεσμεύσεις, όπου θα μπορέσετε και οι δύο να διευρύνετε τα όρια της συμμορίας σας και να δημιουργήσετε τις δικές σας στιγμές παρέα.

Βασικά χαρακτηριστικά

  • Γίνετε μάρτυρες της γέννησης των Saints – Παίξτε το πρωτότυπο σενάριο δράσης, γεμάτο εγκληματικότητα, ακραίες σκηνές και χαρακτηριστικές εκπλήξεις, επενδυμένες με χιούμορ.
  • Ανακαλύψτε την παράξενη, άγρια Δύση – Ταξιδέψτε στο Santo Ileso, τη μεγαλύτερη και καλύτερη παιδική χαρά της σειράς Saints Row ως τώρα, το οποίο εκτείνεται σε εννιά ξεχωριστές συνοικίες και περιβάλλεται από την αχανή, μεγαλόπρεπη ομορφιά της νοτιοδυτικής ερήμου.
  • Χτίστε τη δική σας Αυτοκρατορία Εγκλήματος – Κατακτήστε την πόλη τετράγωνο-τετράγωνο, κηρύξτε πόλεμο στις εχθρικές φατρίες και σφίξτε τον κλοιό στους δρόμους με ευφυείς εγκληματικές δομές.
  • Χρησιμοποιήστε όπλα. Πολλά όπλα – Πυροβολήστε με ρεβόλβερ από το ύψος της μέσης, πατήστε τη σκανδάλη και ξεχάστε τα πάντα με τον εκτοξευτή ρουκετών ή αφανίστε κόσμο από κοντά χρησιμοποιώντας βαριά όπλα σε βάναυσα takedowns. Μια τεράστια ποικιλία οικείων και εξωτικών όπλων, τα οποία μπορείτε να προσαρμόσετε όπως θέλετε, προκαλώντας θανάσιμη διασκέδαση.
  • Βρεθείτε στους δρόμους και στον ουρανό – Ταξιδέψτε σε αστικές περιοχές και τοπία της ερήμου με κάποιο αυτοκίνητο, μοτοσικλέτα, αεροπλάνο, ελικόπτερο, hoverbike, hoverboard, καρτ ή φορέστε τη στολή πτήσης και πετάξτε τριγύρω.
  • Πρωτόγνωρες δυνατότητες επέμβασης – Δημιουργήστε τον Αρχηγό των ονείρων σας, με την πιο εκτενή σειρά εργαλείων παραμετροποίησης που υπήρξε ποτέ στη σειρά και στη συνέχεια ολοκληρώστε την εικόνα με απίστευτες επιλογές για τα όπλα και τα αυτοκίνητα.
  • Εναρμονισμένο Co-Op – Ζήστε όλα όσα προσφέρει το παιχνίδι με κάποιο φίλο σας οποιαδήποτε στιγμή, χάρη στο co-op χωρίς δεσμεύσεις, το οποίο ξεπερνά την ανάγκη να είστε πάντα και οι δύο παρόντες στη δράση. Παίξτε μαζί εναρμονισμένα ή κάντε φάρσες στον σύντροφο σας. Άλλωστε, ποιος είναι ο Αρχηγός;

Οι παίκτες μπορούν να προ-παραγγείλουν το παιχνίδι μέσω του Microsoft Store, του PlayStation Store, του Epic Games Store και όλων των σημαντικών εμπορικών καταστημάτων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης