Έπειτα από πολλαπλές φήμες, το ενημερωτικό site, Kotaku, δημοσίευσε κατόπιν εξακρίβωσης από πολλαπλές πηγές ότι η Rockstar Games αυτήν τη στιγμή κάνει remaster σε τρεις κλασικούς τίτλους Grand Theft Auto.

To Kotaku επιβεβαίωσε από τις πηγές του ότι οι τρεις remastered τίτλοι είναι στα τελευταία στάδια των βελτιώσεων και πρόκειται για τα Grand Theft Auto 3, Grand Theft Auto: Vice City και Grand Theft Auto: San Andreas.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πληροφορίες λένε ότι οι τρεις τίτλοι χρησιμοποιούν την Unreal Engine για το remaster τους και θα αποτελούν μια μίξη από “παλιά και νέα γραφικά”. Μία πηγή ανέφερε, όταν είδε έναν από τους τίτλους, ότι της θύμισε μια modded έκδοση του αρχικού παιχνιδιού.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι πίσω από τα remasters είναι η Rockstar Dundee, ένα από τα νεότερα στούντιο της Rockstar με τη βάση του στη Σκωτία, οι οποίοι λένε ότι εργάζονται ταυτόχρονα και πάνω στην next-gen έκδοση του GTA V που αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο σε PlayStation 5 και Xbox Series X|S.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν ισχύουν οι παραπάνω πληροφορίες, τότε πιθανώς να δούμε την remastered τριλογία στα τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου σε PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και Nintendo Switch, ενώ πιθανώς να κυκλοφορήσουν και σε PC, αλλά και σε κινητά πιθανώς αρχές του 2022.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης