Η CD Media, επίσημος αντιπρόσωπος της Nintendo στην Ελλάδα, διοργανώνει event γνωριμίας με το ξεχωριστό παιχνίδι του Nintendo Switch, Ring Fit Adventure.
 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Ανακοίνωση:

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σας περιμένουμε στο περίπτερο της Nintendo στο εμπορικό κέντρο Athens Metro Mall (Λεωφόρος Βουλιαγμένης 276, στάση Μετρό «Άγιος Δημήτριος») από την Παρασκευή 20/12 έως και την Κυριακή 22/12 για να παίξετε και να δοκιμάσετε το Ring Fit Adventure και άλλα παιχνίδια στο Nintendo Switch! 

Και για όποιον θέλει να συναντήσει και να φωτογραφηθεί με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και να δοκιμάσει μαζί της το Ring Fit Adventure, σας περιμένουμε στο booth του Nintendo Switch το Σάββατο 21/12 από τις 18:00 – 20:00!

Tο Ring Fit Adventure σου δίνει την δυνατότητα να εξερευνήσεις έναν κόσμο και να αντιμετωπίσεις τους εχθρούς σου χρησιμοποιώντας ασκήσεις γυμναστικής που κάνεις και στην πραγματική ζωή. Με το Ring-Con στο χέρι και το Leg-Strap στον αστράγαλο, ήρθε η ώρα να ξεκινήστε μια περιπέτεια με γυμναστική! Εξερευνήστε έναν φανταστικό κόσμο και αντιμετωπίστε έναν bodybuilder δράκο και τους ακόλουθούς του χρησιμοποιώντας πραγματικές ασκήσεις στο Ring Fit Adventure, ένα παιχνίδι σωματικής άσκησης για το Nintendo Switch! Κάντε τζόκινγκ διασχίζοντας καταπράσινες πεδιάδες, κάντε ασκήσεις για τους ώμους ενώ επιτίθεστε σε εχθρούς και πάρτε πόζες yoga για να ξαναγεμίσετε τον μετρητή υγείας σας.

 

Περισσότερες πληροφορίες για το Ring Fit Adventure μπορείτε να μάθετε εδώ.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης