H Microsoft σήμερα έκανε την πρώτη της παρουσίαση για να μας δείξει για πρώτη φορά gameplay από τα παιχνίδια που θα δούμε στη νέα γενιά και συγκεκριμένα στο Xbox Series X, τη νέα της κονσόλα, που θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2020.

Η παρουσίαση εστίασε στα παιχνίδια των third-parties, άλλων publishers δηλαδή, και όχι στα δικά της, τα οποία μας υποσχέθηκε ότι θα τα δούμε τον Ιούλιο και θα είναι τα παιχνίδια των Obsidian Entertainment, Double Fine, Ninja Theory, αλλά και το Halo Infinite, που θα κυκλοφορήσει μαζί με τη νέα κονσόλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα παιχνίδια παρουσιάστηκαν στη βέλτιστη εκδοχή τους, όπως θα παίζουν δηλαδή στο Xbox Series X, ενώ πολλά από αυτά θα τα δούμε και στο Xbox One. Θα υποστηρίζεται η λειτουργία Smart Delivery, που σημαίνει ότι αγοράζοντας το παιχνίδι σε μία έκδοση θα παίζει σε όλες τις κονσόλες Xbox, με τις αντίστοιχες βελτιώσεις. Για παράδειγμα, αν αγοράσετε το DiRT 5 για Xbox One τον Οκτώβριο, τότε με το ίδιο παιχνίδι θα μπορείτε να παίξετε τη βελτιωμένη του έκδοση στο Xbox Series X. Το Smart Delivery θα είναι διαθέσιμο για όλα τα παιχνίδια της Microsoft αλλά και για πολλά άλλα, όπως το Assassin’s Creed Valhalla, Cyberpunk 2077 κλπ.

Δείτε τα παιχνίδια που παρουσιάστηκαν μαζί με τα trailers:

Assassin’s Creed Valhalla
Κυκλοφορία: Τέλη 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

DiRT 5
Κυκλοφορία: Οκτώβριος 2020

 

 

 

 

 

Bright Memory Infinite
Κυκλοφορία: Άγνωστη

 

 

 

 

The Medium
Κυκλοφορία: Τέλη 2020

 

 

 

 

 

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2
Κυκλοφορία: 2020

 

 

 

 

Scorn
Κυκλοφορία: Άγνωστη

 

 

 

 

CHORUS
Κυκλοφορία: 2021

 

 

 

Call of the Sea
Κυκλοφορία: Τέλη 2020

 

 

 

The Ascent
Κυκλοφορία: 2020

 

 

 

 

 

SCARLET NEXUS
Κυκλοφορία: Άγνωστη

 

 

 

Yakuza: Like a Dragon
Κυκλοφορία: Τέλη 2020

 

 

 

 

 

Second Extinction
Κυκλοφορία: Άγνωστη

 

 

 

 

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης