Μια έκπληξη περίμενε χτες τους fans στο τέλος της ενημερωτικής εκπομπής, State of Play, αφού έκανε την εμφάνισή του ξανά, μετά από πολύ καιρό, το Final Fantasy VII Remake της Square Enix.

Δείτε το νέο τρέιλερ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

To Final Fantasy VII αποτελεί ένα από θρυλικότερα παιχνίδια όλων των εποχών και είχε κυκλοφορήσει αρχικά το 1997. Εδώ και πολλά χρόνια, οι fans ζητούσαν ένα remake από τη Square Enix και επιτέλους αυτό ανακοινώθηκε επίσημα το 2015.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δυστυχώς, το υλικό που είχαμε δει ως τώρα ήταν ελάχιστο, με μόλις ένα τρέιλερ ακόμη που έδειχνε πλάνα από το παιχνίδι. Αυτήν τη φορά έχουμε επιτέλους κάτι λίγο πιο χορταστικό.

Το Final Fantasy VII Remake θα αφηγείται με νέο τρόπο την ιστορία του Cloud Strife, του Sephiroth, της Aerith και των υπολοίπων αγαπημένων χαρακτήρων, ενώ θα αλλάξουν και πολλά ακόμη στοιχεία σε σχέση με το αρχικό παιχνίδι, όπως οι μάχες που αντί για turn-based πλέον θα είναι σε πραγματικό χρόνο.

Ακόμη φυσικά δεν έχουμε οποιοδήποτε στοιχείο για την κυκλοφορία του, αλλά η Square Enix υποσχέθηκε να μας δείξει περισσότερα τον Ιούνιο, πιθανώς στην E3 2019.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης