Η Codemasters και η Koch Media ανακοίνωσαν ότι το F1 2018, το επίσημο videogame του παγκόσμιου πρωταθλήματος F1 2018 της FIA, θα απορροφήσει τους παίκτες στον κόσμο της Formula 1 πιο πολύ από ποτέ. Το F1 2018 θα κυκλοφορήσει παγκόσμια στο PlayStation 4, στο Xbox One και στα PCs (DVD και μέσω Steam) την Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2018, το σαββατοκύριακο του Βελγικού Grand Prix στην ιστορική πίστα Spa-Francochamps.

«Ενθουσιαστήκαμε από την υποδοχή που έλαβε το αναγνωρισμένο από τον κόσμο και τους κριτικούς F1 2017 και χαιρόμαστε που έχουμε την ευκαιρία να στηριχτούμε σε αυτόν τον τίτλο ως το εφαλτήριο του F1 2018» είπε ο Paul Jeal, διευθυντής του F1 franchise της Codemasters. «Τα τελευταία χρόνια επικοινωνούμε έντονα με την κοινότητα για να καταλάβουμε αυτά που είναι σημαντικά για εκείνους και ανυπομονούμε να αποκαλύψουμε περισσότερες λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά που ξέρουμε πως θα λατρέψουν οι οπαδοί. Το Career mode έχει διευρυνθεί περισσότερο για να απορροφήσει τους παίκτες στον κόσμο της F1 περισσότερο από κάθε άλλη φορά, με την επιστροφή ενός χαρακτηριστικού που ζητήθηκε έντονα. Προσθέτουμε επίσης περισσότερα κλασσικά αυτοκίνητα, ακούγοντας ξανά τους οπαδούς σε σχέση με τα ιστορικά αυτοκίνητα της F1 που είναι πιο πιθανό να θελήσουν να οδηγήσουν στη συνέχεια. Πέρα από αυτές τις σημαντικές προσθήκες, υπάρχουν πολλές ακόμα σπουδαίες βελτιώσεις που θα αποκαλυφθούν πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σεζόν του 2018 έχει ξεκινήσει απολαυστικά με νίκες για τον Sebastian Vettel της Scuderia Ferrari τόσο στην Αυστραλία όσο και στο Μπαχρέιν, με τη συνέχεια να ανήκει στον Daniel Ricciardo της Red Bull Racing στην Κίνα. Ο Lewis Hamilton κέρδισε στη συνέχεια μια συναρπαστική και δραματική κούρσα στο Baku City Circuit του Αζερμπαϊτζάν και το αμέσως προηγούμενο σαββατοκύριακο ο Hamilton επικράτησε ξανά στο Ισπανικό Grand Prix. Η σεζόν του 2018 βλέπει επίσης την επιστροφή του Γαλλικού Grand Prix για πρώτη φορά μετά το 2008, στο Circuit Paul Ricard, σε μια πίστα που τελευταία φορά φιλοξένησε αγώνα το 1990. Το Γερμανικό Grand Prix επιστρέφει επίσης στο πρωτάθλημα έχοντας αφαιρεθεί από το πρόγραμμα πέρσι, με το Hockenheimring να φιλοξενεί έναν αγώνα τον Ιούλιο. Το F1 2018 θα περιλαμβάνει όλες τις επίσημες ομάδες, τους οδηγούς και τις πίστες της φετινής σεζόν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης