Από σήμερα ξεκίνησε η διανομή της νέας ενημέρωσης του λογισμικού του PlayStation 4, 5.00, η οποία περιλαμβάνει και τη σημαντικότατη για τη χώρα μας προσθήκη της ελληνικής γλώσσας για το μενού. Ως τώρα είχαμε δει υποστήρικη Ελληνικών μόνο μέσα σε μερικά παιχνίδια, ενώ για πρώτη φορά οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν ελληνικά και στο μενού του PS4.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To update έχει ήδη γίνει διαθέσιμο και μπορείτε να το κατεβάσετε αν συνδεθείτε στο PlayStation Network. Η ενημέρωση περιλαμβάνει και μερικές ακόμα αλλαγές προσθήκες και βελτιώσεις στο Quick Menu και τη friends list, όπως είναι το νέο σύστημα διαχείρισης λογαριασμών των μελών της οικογενείας σας.

Μια επέκταση της καρτέλας των PS4 Events είναι τo “Team Tournaments”. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χαρακτηριστικό για να δημιουργήσετε ή να μπείτε σε μια ομάδα και να παίξετε μαζί ομαδικά παιχνίδια. Επιπλέον έχετε περισσότερες επιλογές για τον γονικό έλεγχο, όπως ηλικιακό όριο για τα παιχνίδια, για ταινίες, αλλά και για τη χρήση του PSVR ή του browser. Τέλος, μια ακόμα σημαντική προσθήκη είναι η δυνατότητα streaming σε 1080p στο Twitch για τους κατόχους PS4 Pro.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης