Μπορεί το Star Citizen να μην έχει κυκλοφορήσει επίσημα ακόμα, όμως η Alpha έκδοση του παιχνιδιού είναι ήδη διαθέσιμη και πλέον περιέχει ένα από τα πιο εξωφρενικά add-ons (επιπρόσθετο περιεχόμενο) που έχουν υπάρξει ποτέ στην ιστορία των βιντεοπαιχνιδιών.
Ο λόγος για το Legatus Pack, το οποίο κοστίζει 27.000 δολάρια. Αν αναρωτιέστε τι μπορεί να περιέχει ώστε να κοστίζει τόσα πολλά χρήματα,  εν συντομία, αγοράζοντας το Legatus Pack αποκτάτε πρόσβαση σε 117 σκαφή και 163 επιπλέον αντικείμενα, όπως upgrades και skins. Μάλιστα, για να μπορέσετε να δείτε το add-on στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού, χρειάζεται να έχετε ξοδέψει ήδη $1.000 σε άλλα πακέτα, αλλιώς εμφανίζεται η ένδειξη “404 error”. Παρόλα αυτά, πολλοί παίκτες δηλώνουν ότι απέκτησαν πρόσβαση στη σελίδα του DLC, αφότου επικοινώνησαν με την εξυπηρέτηση πελατών.
Για όσους δεν γνωρίζουν, το Star Citizen αποτελεί ένα PC εξομοιωτή διαστήματος, το οποίο αναπτύσσεται εδώ και χρόνια από την Cloud Imperium Games, ενώ παράλληλα έχει καταφέρει να μαζέψει $185 εκατομμύρια μέσω crowdfunding, γεγονός που το κάνει το πιο πετυχημένο crowdfunded project που έχει καταγραφεί.

Πηγή: VG24.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης