Ένας νεαρός επαγγελματίας παίκτης του Fortnite και γνωστός streamer έδωσε χαρά στη μητέρα του, όταν κατά τη διάρκεια της εκπομπής του της ανακοίνωσε ότι ξεχρέωσε τα δάνειά της.

Ο Aydan Conrad, streamer του Twitch, που παίζει κυρίως Fortnite και μέλος της ομάδας Ghost Gaming αποφάσισε να ανακοινώσει στη μητέρα του ζωντανά ότι ξεχρέωσε ο ίδιος τα δάνεια που είχε πάρει εκείνη για τις σπουδές του γιου της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

“Δεν χρειάζομαι τίποτα, Aydan. Έχεις κάνει ήδη πολλά για εμένα”, ανέφερε η μητέρα του, χωρίς να γνωρίζει ακόμη τι επρόκειτο να κάνει ο γιος της. Όταν τελικά της το λέει, εκείνη δεν τον πιστεύει, μέχρι τη στιγμή που της ανέφερε το όνομα κάποιου που ήταν υπεύθυνος, ο οποίος και τον βοήθησε να το κάνει εφικτό.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Σε εκείνο το σημείο, η μητέρα του ξεσπά σε κλάματα. “Δεν το έκανα εγώ. Το έκαναν όλοι αυτοί που παρακολουθούν το stream μου αυτήν τη στιγμή”, της λέει ο Aydan.

O Conrad τερμάτισε 37ος στο Tier One Duos του Παγκοσμίου Κυπέλλου Fortnite πέρυσι, κερδίζοντας 50.000 δολάρια. Συχνά τερματίζει σε υψηλότερες θέσεις ενώ τα συνολικά του έσοδα εκτιμώνται ότι έχουν φτάσει τα 129.000 δολάρια.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης