Η AOC, η πρώτη μάρκα οθονών gaming και αξεσουάρ πληροφορικής στον κόσμο, ανακοινώνει την κυκλοφορία του νέου umbrella brand προϊόντων AGON by AOC. Το νέο brand θα συγκεντρώσει  τις υπάρχουσες σειρές οθονών gaming και αξεσουάρ της AOC και θα επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της με νέα μοντέλα για καθημερινούς gamers, ανταγωνιστικούς gamers και φιλόδοξους esports παίκτες.
 

Σύμφωνα με τον Stefan Sommer, Head of Global Marketing στην AOC: «Η βιομηχανία του gaming και πιο συγκεκριμένα ο τομέας των esports ανήκουν στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές τεχνολογίας- και σίγουρα τις πιο συναρπαστικές. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που μοιραζόμαστε το νέο μας  brand concept και όραμα με αυτή τη μοναδική κοινότητα. Η AGON by AOC θα ανεβάσει σίγουρα ψηλά τον πήχη όσον αφορά το οικοσύστημα του gaming – και θα βελτιώσει το παιχνίδι πολλών περισσότερων gamers σε όλο τον κόσμο.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με την AGON by AOC οι gamers γνωρίζονται με μια συναρπαστική εμπειρία, ανεξάρτητα από το επίπεδο δεξιοτήτων τους και το είδος παιχνιδιού που προτιμούν. Με ακόμη μεγαλύτερη αφοσίωση στο να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία στους gamers παγκοσμίως, η AGON by AOC έχει δεσμευτεί να δημιουργήσει το καλύτερο οικοσύστημα gaming από ποντίκια έως οθόνες για MMORPGs, παιχνίδια racing, προσομοιώσεις ή παιχνίδια FPS – για ανήσυχους τυχοδιώκτες, έμπειρους ήρωες και επαγγελματίες θρύλους.
 

Ξεκινώντας σε μια φανταστική ιστορία
 

Η AGON by AOC είναι ένα μοναδικό σύμπαν για τη βιομηχανία. Όπως λέει ο θρύλος, σε μια δυστοπική πραγματικότητα, όχι πολύ διαφορετική από τη δική μας, η ομάδα της AGON έχει συγκεντρώσει τους καλύτερους πολεμιστές με ειδικές δεξιότητες για να πολεμήσει της κακές δυνάμεις. Μόνο ενωμένοι είναι αρκετά ισχυροί για να νικήσουν τον εχθρό –  παρόμοια με τον τρόπο με τον οποίον η κοινότητα είναι το κλειδί στο gaming και στα esports. Παρουσιάζοντας μαγευτικά γραφικά και λεπτομερή σχέδια χαρακτήρων, η AGON by AOC αναδεικνύεται από έναν κατασκευαστή εξοπλισμού gaming στον δημιουργό ενός ολόκληρου κόσμου gaming – που αντιπροσωπεύεται από το δικό της αναπτυσσόμενο οικοσύστημα gaming. 
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είμαστε ενθουσιασμένοι που γιορτάζουμε αυτήν τη νέα εποχή μαζί σας και παραμένουμε στη διάθεσή σας για ερωτήματα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης