Του Παύλου Κρούστη
Η E3 2018 πρακτικά άνοιξε τις πύλες της, ακόμα κι αν δεν έχει ξεκινήσει επίσημα, αφού οι ημέρες της έκθεσης δεν έχουν έρθει ακόμη. Το ζουμί όμως βρίσκεται στις συνεντεύξεις Τύπου και ήδη μπήκαμε και με τα δύο πόδια με ξεναγό την EA.

Για μία ακόμη χρονιά, η Electronic Arts έδωσε το εναρκτήριο λάκτισμα και για μία ακόμα χρονιά, δεν είχε σχεδόν καμία έκπληξη. Δυστυχώς, η εταιρεία, όσο περνούν τα χρόνια, δείχνει όλο και περισσότερο ότι πλέον δεν θέλει να ασχοληθεί ιδιαίτερα με τις επιθυμίες των fans, αλλά απλά να κάνει τη δουλειά της. Και αυτό έκανε. Η απουσία του Skate 4, παρά τις φήμες που ακούγονταν και το hype των fans που έχει ανέβει, δεν φάνηκε πουθενά. Εκπλήξεις δεν υπήρχαν σχεδόν καθόλου, εξαιρουμένης της παρουσίασης του Unravel Two και ίσως κάποιων λεπτομερειών, όπως της ανακοίνωσης της υπηρεσίας EA Origin Access Premier, αλλά… ως εκεί. Δεν είδαμε καθόλου gameplay από σχεδόν κανέναν τίτλο που περιμέναμε και να θυμηθούμε ότι η παρουσίαση λέγεται “EA Play”. Το internet ξεσάλωσε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, αλλά και μετά, αφού δεν ενθουσίασε κανέναν.

Στα λίγα θετικά μπορούμε να βάλουμε (εκτός του Unravel Two, που προαναφέραμε), τη νέα παρουσιάστρια Andrea Rene, που έφερε κάποια ενέργεια, την ανακοίνωση ημερομηνίας κυκλοφορίας του Anthem και τις λίγες λεπτομέρειες του νέου Star Wars.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε εδώ την παρουσίαση:

Δείτε όλα τα trailers και τις ανακοινώσεις:

– Battlefield V (Κυκλοφορία: 19/10/2018)
Επιβεβαιώθηκε το Battle Royale mode
 
– Unravel Two (Κυκλοφορία: 09/06/2018)
Ανακοινώθηκε το δεύτερο puzzle platformer της σειράς, το οποίο εστιάζει σε συνεργατικό παιχνίδι, αλλά μπορεί να παιχτεί κι από έναν μόνο παίκτη. Ο τίτλος κυκλοφόρησε… ήδη!
– FIFA 19 (Κυκλοφορία: 28/09/2018)
Επιβεβαιώθηκε η προσθήκη του Champions League, του Europa League και του Super Cup, ενώ παράλληλα θα συνεχιστεί και η ιστορία του Alex Hunter στο The Journey.
– Star Wars: Fallen Order (Κυκλοφορία: Τέλη 2019) & Star Wars Battlefront II: The Han Solo Season (Κυκλοφορία: 12/06/2018)
Ανακοινώθηκαν οι πρώτες πληροφορίες για νέο παιχνίδι Star Wars από την Respawn Entertainment (Titanfall series, πρώην Call of Duty: Modern Warfare), το οποίο θα διαδραματίζεται ανάμεσα στις κινηματογραφικές ταινίες Star Wars Episode III και Episode IV. Επίσης ανακοινώθηκαν προσθήκες στο Battlefront II από την ταινία Solo: A Star Wars Story.
– EA Access Origin Premier (Διάθεση: Καλοκαίρι)
Ανακοινώθηκε νέα, premium έκδοση της υπηρεσίας EA Access Origin για τους χρήστες PC, η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες να παίξουν όλα τα νέα παιχνίδια της EA από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας τους. Η συνδρομή θα γίνει διαθέσιμη με την κυκλοφορία του Madden NFL 19 το καλοκαίρι.
– Sea of Solitude (Κυκλοφορία: Αρχές 2019)

– NBA LIVE 19 (Κυκλοφορία: 07/09/2018)
– Anthem (Κυκλοφορία: 22/02/2019)

– Command & Conquer: Rivals
Ανακοινώθηκε νέος τίτλος της strategy σειράς για κινητά (Android / iOS).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης