Έκπληξη κατάφερε να προκαλέσει η Square Enix με τη διάθεση του demo του Final Fantasy VII Remake στο PlayStation Store, το οποίο περιλαμβάνει το πρώτο chapter του παιχνιδιού, δηλαδή την αποστολή Mako Reactor 1 χθες, 2 Μαρτίου.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το demo διαρκεί περίπου 40 λεπτά με 1 ώρα και μπορεί να παιχτεί σε 3 διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας. Δυστυχώς, δεν επιτρέπει το save της προόδου σας, άρα αν το κλείσετε, θα πρέπει να το ξεκινήσετε από την αρχή, ενώ παράλληλα δεν μπορεί να μεταφερθεί στο κανονικό παιχνίδι, όταν αυτό κυκλοφορήσει. Αν χάσετε, φυσικά, περιλαμβάνει checkpoint system για να μην επιστρέψετε στην αρχή.Επίσης όσοι κατεβάσετε το demo πριν τις 11 Μαΐου 2020, θα αποκτήσετε ένα exclusive theme το οποίο θα γίνει διαθέσιμο με την κυκλοφορία του παιχνιδιού.

Το Final Fantasy VII Remake θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο PlayStation 4 στις 10 Απριλίου. Το παιχνίδι αποτελεί remake με την παραδοσιακή έννοια, που σημαίνει ότι είναι όχι μόνο στημένο σε νέα μηχανή γραφικών, αλλά διαθέτει πολλές ακόμη αλλαγές σε σχέση με τον τίτλο που κυκλοφόρησε αρχικά το 1997 στο PlayStation 1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: VG24.gr

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης