To Death Stranding αποτελεί τον πρώτο τίτλο του Hideo Kojima, μετά την αποχώρησή του από την Konami, έπειτα από το τέλος της ανάπτυξης του Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, ενώ ήδη είχε παρουσιαστεί ένα πρώτο αινιγματικό τρέιλερ με πρωταγωνιστή τον Norman Reedus, που όλοι γνωρίζουμε από την τηλεοπτική σειρά “The Walking Dead”.


 
Από την Ε3 του 2016 το φετινό καλοκαίρι, το μόνο που είχαμε δει ήταν ένα teaser trailer του παιχνιδιού χωρίς να καταλαβαίνουμε περί τίνος πρόκειται. Φυσικά ο Hideo Kojima δεν προχώρησε σε περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά του Death Stranding, ωστόσο έπρεπε να περιμένουμε κάποιους μήνες για να δούμε περισσότερα από το αριστούργημα αυτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα Game Awards 2016 είχαμε το δεύτερο τρέιλερ από το Death Stranding, αποκαλύπτοντας επιπλέον πράγματα αναφορικά με το παιχνίδι, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι καταλάβαμε και την πλοκή του! Αυτά που κρατάμε είναι τα απίστευτα γραφικά, καθώς και τον Mads Mikkelsen που έρχεται για να κάνει “παρέα” στον Norman Reedus, ενώ κάποιο ρόλο παίζει και ο γνωστός σκηνοθέτης του Hollywood, Guillermo del Toro. Το υλικό που είδαμε, όπως ενημέρωσαν, έτρεχε real-time σε PlayStation 4 Pro.

Απολαύστε το νέο video:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: VG24.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης