Η πόλη Smithston βρίσκεται σε έκσταση μιας και προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν του δημοφιλούς Catch the Head. Συνθέστε την ομάδα σας και διανύστε τον δρόμο προς τη δόξα, χρησιμοποιώντας platforming, μάχη και στρατηγική.

Ανεπτυγμένο στην Ελλάδα από την Horos Interactive, developing team μέσα στην IGE S.A., το Catch the Head φέρνει μνήμες από τα action παιχνίδια των 90’s με έντονη δράση και σκοτεινό χιούμορ.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επτά διάσημες προσωπικότητες του Κάτω Κόσμου λαμβάνουν μέρος στην εκπομπή, όντας αρχιτέκτονες των επιπέδων του παιχνιδιού. Ο σκοπός σας είναι απλός: Ταξιδέψτε μέσα στα επίπεδα, αποφύγετε τους κινδύνους και ενεργοποιήστε τις Σφραγίδες για να τους καλέσετε. Μετά κυνηγήστε τους για να τους πιάσετε! Ή, μάλλον, για να πιάσετε ό,τι έχει απομείνει από αυτούς τους αρχιτέκτονες, γιατί αυτά τα φλύαρα κεφάλια δεν έχουν σώμα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα βασικά στοιχεία του Catch the Head
 

•    17 διαγωνιζόμενοι: Συνθέστε την τριμελή ομάδα σας μέσα από μια μεγάλη γκάμα χαρακτήρων, οι οποίοι αντιπροσωπεύουν τις κλάσεις των Brawlers, Rangers και Supporters. 
•    21 επίπεδα: Ταξιδέψτε σε βιομηχανικά κτίρια, ενεργά ηφαίστεια, στοιχειωμένα σπίτια, πύργους και κάστρα, γαλέρες, ακόμα και στους ουρανούς! 
•    Περισσότερες από δύο ώρες διαλόγων: Στην ανάπαυλα μεταξύ των επιπέδων, εξερευνήστε την καθημερινότητα του Κάτω Κόσμου παρακολουθώντας cinematics μεταξύ των διαγωνιζόμενων. Νέα, φήμες και ρομάντζο αναπτύσσονται όσο το παιχνίδι βρίσκεται σε εξέλιξη.
•    Δυναμικό soundtrack: Περισσότερες από δύο ώρες πρωτότυπης μουσικής από διάφορους συνθέτες.

Links:

Είστε έτοιμοι να γίνετε διάσημοι;

Διαθεσιμότητα

Το action-platformer Catch The Head κυκλοφορεί μέσα από το STEAM στις 30 Αυγούστου.

Για την IGE

Η IGE S.A. είναι γνωστός διανομέας με μεγάλη εμπειρία στην αγορά βιντεοπαιχνιδιών. Είναι ο επίσημος αποκλειστικός διανομέας των προϊόντων του Sony PlayStation και αντιπροσωπεύει για την ελληνική αγορά τις Activision-Blizzard, Bethesda, Steelseries, Soldout, 505 Games και άλλες εταιρείες.

Το Catch the Head είναι η πρώτη προσπάθεια να κυκλοφορήσει το δικό της videogame, εστιάζοντας στην ποιότητα και τη μοναδική δημιουργικότητα. Κύριος στόχος είναι περισσότερα παιχνίδια να εκδοθούν στο μέλλον που θα απευθύνονται στο ευρύ κοινό.
 

Για την Horos Interactive

Η Horos Interactive είναι ένα μικρό στούντιο ανάπτυξης μέρος της IGE S.A. Το πάθος της είναι τα videogames που προσφέρουν έναν μοναδικό τρόπο διασκέδασης. Βασικός στόχος είναι να δημιουργηθούν τίτλοι για PC και κονσόλες επόμενης γενιάς που στοχεύουν σε όλους τους gamers. Η ομάδα ξεκίνησε από τον Αλέξανδρο Μοσχόπουλο το 2016. Ο πρώτος τίτλος της, το Catch The Head, βρίσκεται σε παραγωγή τα τελευταία τρία χρόνια και θα κυκλοφορήσει στις 30 Αυγούστου του 2019 για PC.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης