Το νέο παιχνίδι της σειράς Call of Duty από την Sledgehammer Games κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες και αποτελεί επιστροφή στις ρίζες της. Το Call of Duty: WWII διαδραματίζεται στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και αλλάζει αρκετά την υπάρχουσα φόρμουλα με πολλούς τρόπους.

Το Multiplayer mode και πάλι αποτελεί το “ζουμί” της υπόθεσης, με πολλούς παίκτες να νοσταλγούν τα παλαιότερα settings της σειράς. Επιτέλους λοιπόν είναι εδώ. Πολλά νέα modes και διαφορετική προσέγγιση στο gameplay απαιτούν από τον παίκτη να μάθει τα νέα στοιχεία, αν θέλει να… επιβιώσει. Αν θέλετε κι εσείς να επιβιώσετε, διαβάστε τις παρακάτω συμβουλές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1) Προσοχή στην καθυστέρηση μετά το sprinting

Τα πρόσφατα παιχνίδια της σειράς είχαν εστιάσει ιδιαίτερα στις μεγάλες ταχύτητες και την κινητικότητα. Ο νέος τίτλος της σειράς, επιστρέφει στα… βαριά όπλα και αφαιρεί τις υπερ-δυνάμεις που σας έδιναν τα προηγούμενα παιχνίδια. Αυτό σημαίνει ότι οι αντιδράσεις του παίκτη είναι αισθητά πιο αργές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μία από αυτές τις αντιδράσεις είναι η σκόπευση μετά το τρέξιμο. Προσοχή λοιπόν σε αυτό το σημείο, καθώς μετά το sprinting αν πατήσετε τη σκόπευση, υπάρχει σαφής καθυστέρηση σε σχέση με προηγούμενους τίτλους.

2) Το Espionage εμφανίζει τους εχθρούς για ολόκληρη την ομάδα σας, όχι μόνο για εσάς

Το βασικό perk, που ονομάζεται “espionage”, εμφανίζει στους συμπαίκτες σας τη θέση των εχθρών που τραυματίζετε, κάτι το οποίο μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο. Αυτό σημαίνει ότι αν καταφέρει και ξεφύγει από εσάς, ίσως δεν τα καταφέρει από τους συμπαίκτες σας…



3) Το Primed από το Basic Training είναι απαραίτητο

Στους αγώνες σας στο Call of Duty θα έχετε παρατηρήσει ότι αν κάποιος σας πυροβολήσει, είναι πολύ δύσκολο να τον στοχεύσετε και να ανταποδώσετε τα πυρά. Στο WWII αυτό το φαινόμενο είναι ακόμα πιο έντονο.

Αν περάσετε το level 30 θα μπορέσετε να ξεκλειδώσετε το Primed basic training ribbon, το οποίο όχι μόνο βελτιώνει τη δυνατότητά σας να στοχεύσετε ενώ σας πυροβολούν, αλλά προσθέτει και ακόμα ένα attachment slot για το πρώτο όπλο σας.

4) Δεν μετράνε τα Deaths στο War Mode

Ένα από τα καλύτερα νέα modes του WWII είναι το War Mode, το οποίο αναθέτει στην ομάδα σας συνεχώς νέους στόχους, είτε σε μορφή επίθεσης, είτε άμυνας.

Λόγω της φύσης του συγκεκριμένου mode, όπου πρέπει να… θυσιάζεστε για την ομάδα συχνά για να προχωρήσετε σε κάθε χάρτη, η εταιρεία έχει επιλέξει να μην υπάρχει καταμέτρηση deaths/kills για το War mode. Αυτό ανοίγει πολλές νέες προοπτικές για το στυλ παιχνιδιού σας, ενώ σας ωθεί ταυτόχρονα να μην δίνετε σημασία στο K/D ratio, αλλά σε αυτό που έχει σημασία, δηλαδή τον στόχο που σας δίνεται.

5) Όσο καλοί και να γίνετε, χρειάζεστε τις καλύτερες ταχύτητες ίντερνετ

Μπορεί να καταφέρετε να αποκτήσετε αντανακλαστικά γάτας, μπορεί να μάθετε τυφλά να στοχεύετε τους εχθρούς σας, όμως η νίκη δεν θα έρθει αν η συνδεσιμότητά σας με τους servers του παιχνιδιού δεν είναι η βέλτιστη.

Το WIND VDSL ενδείκνυται για τους online gamers, καθώς μόνο έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι για το ελάχιστο δυνατό lag και την άμεση ανταπόκριση στο διαδικτυακό παιχνίδι.

Πόσους αγώνες έχετε χάσει επειδή “νομίζατε” ότι ήσασταν πιο γρήγοροι και τελικά είδατε άλλο αποτέλεσμα στην Killcam; Μέσω της VDSL από την WIND μπορείτε πλέον να εξαλείψετε τις τεχνικές αυτές ατέλειες και να αφοσιωθείτε στο να βελτιώσετε τις τεχνικές σας, ώστε να απολαύσετε τους αγώνες σας στο έπακρο. 

Το VDSL της WIND πλέον είναι διαθέσιμο στις περισσότερες πόλεις.

Για να ενημερωθείτε γι’ αυτό, μπορείτε να πατήσετε εδώ.


σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης