Το Assassin’s Creed Valhalla κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2020, δίνοντας στους παίκτες την ευκαιρία να μπουν στον “ρόλο” ενός Βίκινγκ. Τώρα, μερικούς μήνες αργότερα, η Ubisoft ανακοίνωσε πως το παιχνίδι θα εμπλουτιστεί με ένα νέο expansion στις 12 Αυγούστου, το οποίο θα αφορά τη Γαλλία.

Στο “Siege of Paris” ο Eivor θα ταξιδέψει σε μια νέα περιοχή, αυτή της Francia, με σκοπό να δημιουργήσει συμμαχίες σε όλη τη Γαλλία. Αυτό σημαίνει πως το expansion θα φέρει καινούργιες αποστολές, όπλα, εξοπλισμό, ικανότητες και εχθρούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο κεφάλαιο του Assassin’s Creed Valhalla θα αποτελεί μέρος του season pass, ενώ θα πωλείται και ξεχωριστά. 

 

Παράλληλα και εν αναμονή του “Siege of Paris”, το παιχνίδι εμπλουτίστηκε με μια νέα δωρεάν ενημέρωση (update 1.3.0) που, μεταξύ άλλων, προετοιμάζει το έδαφος για το “Sigrblot Festival” event, που θα λάβει χώρα από τις 29 Ιουλίου μέχρι τις 19 Αυγούστου και εισάγει στο Assassin’s Creed Valhalla ένα νέο είδος όπλων (one-handed sword).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να λάβετε μέρος στο “Sigrblot Festival” θα πρέπει να έχετε προοδεύσει αρκετά στο παιχνίδι για να φτάσετε στην Αγγλία, να έχετε τελειώσει την αποστολή είτε του Grantebridgescire, είτε του Ledecestrescire και να έχετε αναβαθμίσει το settlement τουλάχιστον μέχρι το level 2.

Το Assassin’s Creed Valhalla κυκλοφορεί για PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One, PC και Google Stadia.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης