Εδώ και καιρό περίμεναν οι fans της Bethesda μια ανακοίνωση για την online εκδοχή ενός εκ των μεγαλύτερων σειρών της gaming βιομηχανίας, του Fallout. To νέο παιχνίδι της σειράς, Fallout 76, κυκλοφορεί ήδη και σας επιτρέπει να πάρετε μέρος… στην Αποκάλυψη, αυτήν τη φορά παρέα με τους φίλους σας!

Για όσους δεν γνωρίζουν τη σειρά, σκεφθείτε: Ψυχρός Πόλεμος. Τι θα γινόταν στην περίπτωση που όλες οι πλευρές αποφάσιζαν να ισοπεδώσουν τα πάντα με ατομικές βόμβες; Αυτό είναι το Fallout. Το πρώτο παιχνίδι διαδραματίζεται περίπου 80 χρόνια έπειτα από την πυρηνική καταστροφή και μας δείχνει ένα δυστοπικό περιβάλλον στα γκρεμίσματα που κάποτε ήταν οι ΗΠΑ. Το Fallout 2 διαδραματιζόταν μερικές δεκαετίες αργότερα, ενώ όταν ανέλαβε τη σειρά η Bethesda, προχωρήσαμε περίπου 200 χρόνια αργότερα. Τότε εκτυλίσσονται τα Fallout 3, Fallout: New Vegas και Fallout 4.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα περισσότερα παιχνίδια απ’ αυτά, ο πρωταγωνιστής μας είναι απόγονος επιζώντων του πολέμου, που κατάφεραν και επιβίωσαν μέσα σε υπόγεια καταφύγια, τα οποία ονομάζονται Vaults. Τα παιχνίδια ξεκινούν όταν ο πρωταγωνιστής μας αφήνει την άνεση του καταφυγίου τους για να εξερευνήσει την κατεστραμμένη πόλη που κείτεται στην επιφάνεια.

Τι είναι το Fallout 76;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Fallout 76 είναι η πιο πρόσφατη περιπέτεια της σειράς Fallout και αποτελεί prequel στην ουσία όλων των υπολοίπων τίτλων, αφού διαδραματίζεται περίπου 25 χρόνια μετά το Ολοκαύτωμα και πριν από όλα τα άλλα παιχνίδια της σειράς. Οι παίκτες που θα πάρουν μέρος στην εμπειρία θα είναι οι πρώτοι επιζήσαντες στην ουσία που θα ξεκινήσουν να χτίζουν ξανά την κοινωνία.

Ο κόσμος είναι πιο πολύχρωμος απ’ ότι έχουν συνηθίσει οι παίκτες των άλλων παιχνιδιών της σειράς, αφού δεν έχει περάσει πλέον τόσος καιρός από τη μαζική καταστροφή.

Το παιχνίδι είναι το μεγαλύτερο της σειράς που έχει αναπτυχθεί ως τώρα, με 4 φορές το μέγεθος του Fallout 4. Διαδραματίζεται στους λόφους της Δυτικής Βιρτζίνια και χωρίζεται σε έξι διαφορετικές περιοχές, που θα έχετε στη διάθεσή σας για να εξερευνήσετε, ενώ θα δείτε γνώριμους χαρακτήρες και τοποθεσίες από παλαιότερα παιχνίδια.

Παίξτε μαζί με άλλους

Το Fallout 76 είναι ένα αμιγώς online παιχνίδι, τον κόσμο του οποίου θα μοιράζεστε με άλλους παίκτες από όλο τον πλανήτη. Σε κάθε παιχνίδι θα μπορείτε να είστε μαζί με ακόμα έως και 23 παίκτες, είτε είναι φίλοι σας, είτε απλά παίκτες από άλλα μέρη του κόσμου.

Θα μπορείτε να χτίσετε τα δικά σας καταφύγια και να τα μοιραστείτε ή να συνεργαστείτε με άλλους παίκτες για την επιβίωσή σας, αναλαμβάνοντας αποστολές μαζί.

Δεν θα βρείτε πολλούς NPCs, δηλαδή χαρακτήρες που ελέγχονται από το παιχνίδι, καθώς σχεδόν όλοι οι χαρακτήρες που θα βρείτε στο Fallout 76 είναι άλλοι παίκτες!

Μπορείτε να παίξετε ΚΑΙ μόνοι σας

Παρά την online φύση του Fallout 76, το παιχνίδι σας επιτρέπει να παίξετε μόνοι σας την ιστορία του: να μάθετε τι συνέβη στους ανθρώπους που ζούσαν εκεί όταν έπεσαν οι βόμβες, πού βρίσκονται, ποιες είναι οι νέες απειλές και πώς θα ανταπεξέλθετε εσείς σε αυτό.

Οι αποστολές θα σας οδηγήσουν σε ανεξερεύνητες περιοχές, όπου θα αντιμετωπίσετε γνώριμους, αλλά και νέους εχθρούς για τη σειρά. Επίσης παρόλο που το παιχνίδι εστιάζει σε συνεργατικό παιχνίδι, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε και άλλους παίκτες που θα είναι εχθρικοί προς εσάς και θα έχουν σχηματίσει κι εκείνοι τις ομάδες τους.

Το Fallout 76 είναι διαθέσιμο για PlayStation 4, Xbox One και PC.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης