H Milestone ανακοίνωσε σήμερα το παιχνίδι αγώνων μοτοσυκλέτας, Ride 2, με νέο περιεχόμενο, συναρπαστικά game modes και πάνω από 200 μηχανές για να δαμάσετε. Το πρώτο Ride έφτασε στην αγορά πριν περίπου ένα χρόνο και κατάφερε και απέσπασε αρκετά καλές κριτικές σε έναν τομέα, που πέραν των ετησίων κυκλοφοριών MotoGP (από την ίδια εταιρεία – Milestone) και κάποιες άλλες εξαιρέσεις, έχουμε δει πολύ λίγες κυκλοφορίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μεγάλη καινοτομία στην δεύτερη έκδοση της IP της Milestone είναι η σχέση μεταξύ του αναβάτη και της μηχανής, τώρα πιο συνδεδεμένα από ποτέ και άμεσα ενσωματωμένα στο παιχνίδι, στο career mode. Ο πρωταρχικός στόχος του παιχνιδιού είναι, ως συνήθως, να τρέχετε – offline και online – με τη μοτοσικλέτα των ονείρων σας και, χάρη σε ένα επίπεδο τυποποίησης που περιλαμβάνει πολλά περισσότερα νέα στοιχεία τόσο για τον αναβάτη και το ποδήλατο, μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας μηχανή μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Η συλλογή των μηχανών μετατρέπεται σε ένα σημαντικό στοιχείο αυτής της νέας έκδοσης με την εισαγωγή των Supermotards και Café Racers που θα προστεθούν στις μηχανές που υπάρχουν και στην πρώτη έκδοση του παιχνιδιού συμπεριλαμβανομένου των Nakeds, Supersports και πολλών άλλων. Ενώ οι μηχανές έχουν τον βασικό ρόλο – ξεπερνώντας τις 200 – οι πίστες είναι και αυτές πολυάριθμες και περιλαμβάνουν πίστες Road Racing, όπως τις Nürburgring Nordschleife, Northwest 200, και άλλες διαδρομές που φθάνουν τον ανταγωνισμό στα όρια του.

Επιπλέον, η Milestone θα εισάγει νέα game modes που θα συνοδεύσουν τους παίκτες, κοινωνική αλληλεπίδραση με τους φίλους, ένα ανταγωνιστικό AI, που θα προκαλέσει και τους πιο έμπειρους παίκτες, καθώς και πολλές ακόμα βελτιώσεις που θα ανακοινωθούν στους επόμενους μήνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το RIDE 2 θα είναι διαθέσιμο για PC, PlayStation 4 και Xbox One το Φθινόπωρο του 2016.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης