Άσκηση εργασίας: τι θα συνέβαινε αν μεταφέραμε τον Κόναν στον δικό μας, αληθινό κόσμο; Πώς θα επιβίωνε; Ε, λοιπόν, ορίστε η απάντηση:

Το Conan Exiles, το open world survival game της Funcom που θα κυκλοφορήσει στο PC, στο Xbox και στο PlayStation 4 στις 8 Μαΐου, καλεί τους παίκτες να επιβιώσουν, να οικοδομήσουν και να κατακτήσουν τον κόσμο. Εμείς σκεφτήκαμε πως θα ήταν διασκεδαστικό αν αντιστρέφαμε την κατάσταση και ρίχναμε τον Conan σε ένα κόσμο Σκανδιναβικών επίπλων, ρομποτικών ηλεκτρικών σκουπών και αεροπλάνων. Το συμπέρασμα; Ελπίζουν οι παίκτες να τα καταφέρουν καλύτερα στον δικό του κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν ζητήθηκε ένα σχόλιο για τις πρόσφατες εμπειρίες του, ο Κόναν είχε να πει τα εξής: «Βρήκα ένα βιβλίο που είναι δέκα φορές πιο διαβολικό από το Νεκρονομικόν ή τους φλεγόμενους παπύρους του Σκέλους», είπε ο Κόναν ο Βάρβαρος. «Λέγεται Οδηγίες Κατασκευής.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν το Conan Exiles κυκλοφορήσει στις 8 Μαΐου θα έχει αφήσει πίσω του 14 μήνες Early Access στο PC και 9 μήνες στο Game Preview του Xbox One. Στη διάρκεια αυτού του διαστήματος το παιχνίδι έχει υποστεί τεράστια βελτίωση, ο κόσμος του έχει σχεδόν διπλασιαστεί σε μέγεθος και αρκετά νέα, κρίσιμα χαρακτηριστικά έχουν προστεθεί σε αυτό. Η ημέρα της κυκλοφορίας του θα συνοδευτεί από ένα τεράστιο launch patch που θα επεκτείνει ακόμα περισσότερο τον κόσμο του παιχνιδιού. Θυμίζουμε επίσης πως αυτή θα είναι η πρώτη φορά που το Conan Exiles θα εμφανιστεί στο PlayStation 4.

Διαβάστε εδώ το Preview μας για το Conan Exiles.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης