Λευτέρης Ξυκομηνός

Η D-Link επεκτείνει την οικογένεια προϊόντων Power over Ethernet (PoE) switch με τρία νέα μοντέλα, ειδικά για την υποστήριξη PoE switch σε οικιακούς και επαγγελματίες χρήστες. Σχεδιασμένα για ανάγκες βασικού επιπέδου, τα συγκεκριμένα switch προσφέρουν εξελιγμένο PoE+ που παρέχει έως και 30 watt ανά θύρα. Έτσι, οι χρήστες μπορούν εύκολα να τροφοδοτήσουν και να συνδέσουν περισσότερες PoE συσκευές, όπως VoIP τηλέφωνα, ασύρματα access point ή δικτυακές κάμερες.
Χάρη στα χαρακτηριστικά αυτά, τα νέα PoE switch καθίστανται μια προσιτή και ευέλικτη λύση, ειδικά αν συνδυαστούν με την δυνατότητα σύνδεσης και παροχής ρεύματος σε συσκευές που βρίσκονται μακριά από συμβατικές πρίζες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καθώς οι μικρές επιχειρήσεις επεκτείνονται και προσθέτουν περισσότερες συσκευές και εφαρμογές, αντίστοιχα μεγαλώνουν τα δίκτυά τους και ο όγκος δεδομένων που διακινούν μέσω της υποδομής Ethernet. Από τη νέα σειρά, επιλέγοντας μεταξύ ενός unmanaged ή ενός έξυπνου switch, επιτυγχάνεται καλύτερη απόδοση, ασχέτως των απαιτήσεων του εταιρικού δικτύου. Ιδανικό για μικρές επιχειρήσεις, το unmanaged 8 Port Desktop Gigabit PoE+ Switch (DGS-1008MP) παρέχει Plug-and-Play εγκατάσταση. Παράλληλα, τα νέα smart switch της σειράς DGS-1100 παρέχουν 10 ή 26 θύρες, αποτελώντας ιδανική αναβάθμιση ενός unmanaged δικτύου. Λειτουργίες όπως η έξυπνη διαχείριση κίνησης και η βελτιστοποίηση δικτύου μειώνουν τον φόρτο του τελευταίου, αποτρέποντας ταυτόχρονα την μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση. Επίσης, μπορούν να ρυθμιστούν μέσω της σελίδας διαχείρισης ή μέσω του D-Link Network Assistant Utility.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι συσκευές που υποστηρίζουν το Power over Ethernet (PoE) όπως τα IP τηλέφωνα, οι κάμερες, τα συστήματα ενδοεπικοινωνίας και τα ασύρματα access point, γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή σε επαγγελματικά περιβάλλοντα. Οι οικιακοί χρήστες καθώς και οι μικρές επιχειρήσεις θέλουν να απλοποιήσουν την εγκατάσταση και την τροφοδοσία τους, καθώς επεκτείνουν τα δίκτυά τους» δήλωσε ο Kevin Wen, Πρόεδρος της D-Link Europe Ltd. «Τα νέα και προσιτά PoE switch της D-Link προσφέρουν μεγαλύτερα «power budget» PoE και επιτρέπουν την ταυτόχρονη σύνδεση περισσότερων συσκευών δικτύου, με εύκολη διαδικασία εγκατάστασης και δυνατότητα διαχείρισης».
Τα switch διαθέτουν θύρες υψηλών ταχυτήτων με γρήγορη ενσύρματη συνδεσιμότητα Gigabit (10/100/1000Mbps) και πλήρη συμβατότητα για συνδέσεις με παλιότερες εκδόσεις υπολογιστών και εξοπλισμού. Κάθε ένα από τα switch της D-Link προσφέρει επίσης εξελιγμένη «πράσινη τεχνολογία», ώστε να εξοικονομεί ενέργεια, χωρίς να επηρεάζει την απόδοση.

• Το 10 Port PoE Switch (DGS-1100-10MP) είναι ένα smart switch βασικού επιπέδου που προσφέρει έως και 30 watt σε οχτώ θύρες PoE, υποστηρίζοντας συνολικά έως και 130 watt

• Το 26 Port PoE Switch (DGS-1100-26MP) είναι ένα βασικού επιπέδου smart switch με 24 PoE θύρες που υποστηρίζει συνολικά έως και 370 watt, με όλες τις PoE θύρες να προσφέρουν έως και 30 watt

• Το 8 Port Desktop Gigabit PoE+ Switch (DGS-1008MP) είναι ένα unmanaged switch βασικού επιπέδου, που προσφέρει έως και 140 watt και 30 watt ανά θύρα PoE.

Περισσότερες πληροφορίες:

http://www.dlink.com/uk/en/business-solutions/switching/unmanaged-switches/desktop/dgs-1008mp

http://www.dlink.com/uk/en/business-solutions/switching/smart_switches/dgs-1100

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης