Λευτέρης Ξυκομηνός

Πέρα από την δημοφιλή κατηγορία των high-end smartphone, που προσφέρει τα μέγιστα αλλά με το αντίστοιχο υψηλό χρηματικό αντίτιμο, υπάρχει και η ενδιάμεση κατηγορία, εκτός βέβαια από την πιο χαμηλή οικονομικώς. Σε αυτήν την ενδιάμεση λοιπόν κατηγορία, προσφέρονται ελκυστικές συσκευές, με πολλαπλές δυνατότητες, δυνατά χαρακτηριστικά, και κυρίως, σε σχετικά προσιτή τιμή. Σε αυτά τα πλαίσια, έγιναν διαθέσιμα στην ελληνική αγορά τα νέα smartphones Galaxy Α3 (2016) και Galaxy A5 (2016).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φέροντας premium σχεδιασμό και ανανεωμένες λειτουργίες κάμερας, τα νέα μοντέλα Galaxy A3 και Α5 (μοντέλα 2016) ενσωματώνουν την τελευταία λέξη της Samsung από πλευράς καινοτόμου σχεδιασμού και τεχνολογίας, προσφέροντας στους καταναλωτές τη δυνατότητα να εκφράσουν το προσωπικό τους στιλ, με δυνατές επιδόσεις, σε δύο επιλογές οθονών: 5,2 ίντσες (A5) και 4,7 (Α3).
Τα νέα Galaxy A3 και Α5 του 2016 διατηρούν τη σχεδιαστική γραμμή των τελευταίων Samsung Galaxy συσκευών, συνδυάζοντας το μέταλλο και το γυαλί για τη δημιουργία ενός όμορφου, αρμονικού και premium σχεδιασμού. Συνδυάζοντας τη μεγάλη οθόνη με το στενό πλαίσιο των 2,7 χιλιοστών, προσφέρουνς ακόμα καλύτερη εμπειρία θέασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, ενσωματώνουν ανανεωμένα χαρακτηριστικά κάμερας, που προσφέρουν πιο φωτεινές και ευκρινείς φωτογραφίες, αλλά και βίντεο. Με τη λειτουργία Samsung Quick Launch, κάνοντας διπλό κλικ στο κεντρικό κουμπί, η κάμερα τίθεται σε λειτουργία σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο, ενώ οι λειτουργίες Wide Selfie, Palm Selfie και Beautifying Effects, δίνουν περισσότερες ακόμα επιλογές στις φωτογραφίες selfie.
Τέλος, το Galaxy A5 (2016) συγκεκριμένα, διαθέτει οπτικό σταθεροποιητή εικόνας (OIS) για την αποφυγή λήψης θολών φωτογραφιών, καθώς και μπροστινό και οπίσθιο φακό F1.9, που προσφέρει τη δυνατότητα λήψης άψογων φωτογραφιών στο σκοτάδι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης