Στα Public αυτή την εβδομάδα, το μοναδικό tablet Samsung Galaxy Tab Pro T320 διατίθεται από 479 ευρώ μόνο με 249 ευρώ και σε 24 άτοκες δόσεις.

Απολαύστε μια ασύγκριτη εμπειρία θέασης, με οθόνη υψηλής ευκρίνειας (2K) 8,4 ιντσών που επιτρέπει να απολαμβάνετε ταινίες ή βίντεο, 8MP κύρια κάμερα και 2MP εμπρόσθια κάμερα για μοναδικές selfie, τετραπύρηνο επεξεργαστή Quad Core 2.30 GHz για να κάνετε τις εργασίες σας εύκολα και γρήγορα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το tablet, με ενσωματωμένο Λειτουργικό Σύστημα Google Android 4.4 KitKat, μνήμη 16GB και λειτουργία Multi Window για να μιλάτε με τους φίλους σας ενώ συγχρόνως κρατάτε σημειώσεις και παίζετε παιχνίδια, θα «αντικαταστήσει» επάξια τον προσωπικό υπολογιστή σας.

Λεπτό, ελαφρύ και πανίσχυρο, το Samsung Galaxy Tab Pro T320 θα το βρείτε αποκλειστικά στα Public σε 2 χρώματα (λευκό και μαύρο) και σε απίστευτη τιμή: απόκτησε το τώρα με 249 ευρώ, εξοικονομώντας 230 ευρώ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν ψάχνετε για το οικονομικότερο επώνυμο smartphone της αγοράς με οθόνη 4 ιντσών, το Lenovo A369i Dual Sim 4GB, με διπύρηνο επεξεργαστή 1.30 GHz και 512 MB RAM για ομαλή απόδοση καθώς και δυνατότητα δύο κάρτες Sim, ώστε να κάνετε χρήση δύο αριθμών ταυτόχρονα, είναι μια value for money πρόταση ιδανική για καθημερινή επικοινωνία, παιχνίδια και εφαρμογές.


H οθόνη TFT 4 ιντσών είναι ιδανική για πλοήγηση στο Internet, ενώ η ενσωματωμένη κάμερα 2 Megapixel επιτρέπει λήψη φωτογραφιών και βίντεο οι οποίες εύκολα αποθηκεύονται στον χώρο των 4GB. Διατίθεται σε λευκό ή μαύρο χρώμα μόνο με 58,90 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες:

(Samsung Galaxy Tab Pro T320)

(Lenovo A369i Dual Sim 4GB Μαύρο)

(Lenovo A369i Dual Sim 4GB Λευκό)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης