Εντυπωσιακή ήταν η αύξηση στη χρήση φωνής και δεδομένων μέσω του δικτύου της Vodafone, κατά την διάρκεια της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων, ενώ παράλληλα καταγράφηκε αύξηση ρεκόρ με πενταπλασιασμό της κίνησης των δεδομένων του 4G και 4G+ δικτύου της Vodafone, σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Ο συνολικός όγκος των δεδομένων που διακινήθηκαν από τα δίκτυα κινητής της Vodafone παρουσίασε αύξηση της τάξης του 36% ενώ αυξήθηκε και η χρήση φωνής, κατά 12%, συγκριτικά με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αύξηση αυτή είναι αποτέλεσμα της ραγδαίας ανάπτυξης της κάλυψης του δικτύου 4G και 4G+ της Vodafone σε ολόκληρη την Ελλάδα, με διαρκείς επενδύσεις της εταιρίας στο δίκτυο της. Επιπλέον η Vodafone, πιστή στην υπόσχεση της να ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες των συνδρομητών της, για ακόμη μία χρονιά τους έδωσε τη δυνατότητα να ανταλλάξουν ευχές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα εντελώς δωρεάν. Συγκεκριμένα οι συνδρομητές Vodafone κινητής και Vodafone σταθερής, επωφελήθηκαν από την Χριστουγεννιάτική προσφορά της Vodafone και τα δωρεάν 1.500 λεπτά ομιλίας προς εθνικά δίκτυα από το κινητό και 1.500 λεπτά ομιλίας προς εθνικά δίκτυα από το σταθερό.

H Vodafone παρέχει αξεπέραστη ποιότητα επικοινωνίας στους πελάτες της και επενδύει συνεχώς στην ανάπτυξη και αναβάθμιση του δικτύου της. Έχοντας πραγματοποιήσει επενδύσεις στη χώρα που αγγίζουν το 1.5 δισεκατομμύριο ευρώ από το 2008, η Vodafone έχει επεκτείνει και εκσυγχρονίσει τις υποδομές της σε όλη τη χώρα, έχει αυξήσει σημαντικά τη γεωγραφική κάλυψη 4G, στο μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της χώρας και έχει αναπτύξει σημαντικά το 4G+ δίκτυο της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης