Βιβλία, ταινίες, παιχνίδια, αξεσουάρ, περιφερειακά, προϊόντα τεχνολογίας και gaming θα σε προετοιμάσουν για το «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει».

«Η δύναμη έχει ξυπνήσει. Το έχεις νιώσει;» ακούγεται μια βαθιά φωνή να ρωτάει στο trailer της επερχόμενης ταινίας «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει» και το σίγουρο είναι πως είτε ανήκεις στη Σκοτεινή Πλευρά των Sith, είτε το ίνδαλμά σου είναι οι Jedi και το φωτεινό μονοπάτι, στις 24 Δεκεμβρίου που η ταινία κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες, θα αφήσεις τη Δύναμη να σε παρασύρει στο πιο αξέχαστο κινηματογραφικό ταξίδι!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κι αν θέλεις αμέτρητες επιλογές σε επώνυμα προϊόντα Star Wars για να τα χαρίσεις ως δώρα στους αγαπημένους σου προσφέροντας χαμόγελα, κάνε μια στάση στα Public.

Γιατί μόνο εδώ θα βρεις τη μεγαλύτερη ποικιλία σε προϊόντα Star Wars.

Διαστημικά παιχνίδια με την υπογραφή της Hasbro περιμένουν στα Public τους φίλους για να τους χαρίσουν ξεχωριστές στιγμές. Φιγούρες δράσης και οχήματα από τη νέα ταινία αλλά και από τις κλασικές ταινίες όπως ο LUKE SKYWALKER καθώς και παιχνίδια μίμησης όπως τα φωτόσπαθα του KYLO REN με ήχους και φώτα και πάνω από 100 συνδυασμούς κατασκευών είναι μόνο μερικά από τα παιχνίδια που θα σε κάνουν να νιώσεις μέρος της ιστορίας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον, στα Public σε περιμένει αποκλειστικά το Furbacca το νέο παιχνίδι έκπληξη το οποίο μέσα από τον αγαπημένο μας Furby ζωντανεύει τη φωνή του CHEWBACCA αλλά και η εντυπωσιακή ηλεκτρονική μάσκα CHEWBACCA με αυθεντικούς ήχους που τρομάζει όλους τους STORMTROOPERS

Από την άλλη, εάν είσαι gamer, στα Public σε περιμένουν μοναδικά προϊόντα που θα ανεβάσουν την gaming εμπειρία σου σε άλλο γαλαξία! Gaming αξεσουάρ και περιφερειακά όπως τα ακουστικά Star Wars Turtle Beach και το ποντίκι HP Z4000 Star Wars , αλλά και μοναδικά games όπως το Disney Infinity 3.0 Star Wars Starter Pack και το Star Wars Battlefront θα σε προετοιμάσουν για επικές μάχες!

Κι αν ψάχνεις ένα μοναδικό laptop, στα Public σε περιμένει το συλλεκτικό HP Pavilion Star Wars Special Edition! Με μοναδικό design και εξοπλισμένο με επεξεργαστή Core i5, 8 GB RAM, σκληρό δίσκο 1 TB και κάρτα γραφικών με 4 GB αποκλειστικής μνήμης, μαζί του θα απολαμβάνεις απίστευτες επιδόσεις και gaming εμπειρίες!

Όσο για τους βιβλιόφιλους, μοναδικά βιβλία κινουμένων σχεδίων, συλλεκτικά λευκώματα και μοναδικά ημερολόγια Moleskine 2016 θα σου αφηγηθούν τον διαγαλαξιακό μύθο! Και μην ξεχνάς! Στα Public θα βρεις ταινίες Star Wars για να θυμηθείς πως ξεκίνησαν όλα!

Ο μαγικός κόσμος του Star Wars γίνεται ακόμα συναρπαστικότερος, αποκλειστικά στα καταστήματα Public ή το http://www.public.gr/.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης