Αν θέλετε να κάνετε το σπίτι σας πιο “έξυπνο” και να έχετε τον έλεγχό του στην παλάμη σας, μέσω του Smartphone ή του Tablet σας, τότε μπορείτε να βασιστείτε στην Vodafone. Με την τεχνολογία “Smart Home” μπορείτε να ζήσετε πιο έξυπνα, πιο εύκολα και με ασφάλεια.

Χρησιμοποιώντας το δίκτυο του σπιτιού σας, αλλά και μέσω Bluetooth, η τεχνολογία Smart Home σας δίνει τον απόλυτο έλεγχο. Μπορείτε να δημιουργήσετε το φωτισμό, που θέλετε στα δωμάτιά σας μέσα από το smartphone σας ή να επιλέγετε μέσω του tablet σας, ενώ είστε ακόμα στο κρεβάτι, να ανοίγετε την καφετιέρα σας, προτού σηκωθείτε από το κρεβάτι! Οι δυνατότητες είναι άπειρες. Η Vodafone προσφέρει μια σειρά “έξυπνων” αξεσουάρ για να σας κάνουν τη ζωή πιο εύκολη:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Smart Leds: Χρησιμοποιήστε τους λαμπτήρες Smart Led για να δημιουργήσετε το φωτισμό, που θέλετε με μια κίνηση στο Smartphone ή στο Tablet σας.
Smart Plugs: Χρησιμοποιήστε τις έξυπνες πρίζες για να ανάψετε ή να σβήσετε τις μικρο-συσκευές του σπιτιού σας, μέσω του Smartphone ή του Tablet σας.
IP Cameras: Μπορείτε να ελέγξετε απομακρυσμένα κάθε γωνία του σπιτιού σας με τις “έξυπνες” κάμερες, λαμβάνοντας ακόμα και ειδοποιήσεις ή φωτογραφίες.
Powerlines: Επεκτείνετε το δίκτυο του σπιτιού σας και στα υπόλοιπα δωμάτια, τοποθετώντας τον μετασχηματιστή Powerline απλά στην πρίζα, που θέλετε.
Wi-Fi Extenders: Επεκτείνετε το Wi-Fi σε κάθε σημείο του σπιτιού σας, με αυτή τη συσκευή, χωρίς καλώδια. Απλά αρκεί να το τοποθετήσετε στην πρίζα.
Συσκευές Σταθερής: Διαλέξτε από μια γκάμα συσκευών σε όποιο χρώμα, σχήμα και στυλ σάς ταιριάζει.

Όλα τα προϊόντα είναι συμβατά με iOS και Android, καθώς μπορείτε να κατεβάσετε τις εφαρμογές, που χρειάζεστε μέσω App store ή Google Play αντίστοιχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H Vodafone ανακοίνωσε τις νέες ανοιξιάτικες προσφορές για τα “έξυπνα” αξεσουάρ:

– 20% σε όλες τις Έξυπνες κάμερες
– 20% σε όλα τα Powerbanks
– 20% στα Ασύρματα τηλέφωνα

Από σήμερα και μέχρι τις 11/05 ή μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις παραπάνω προσφορές, απλά πηγαίνοντας σε ένα κατάστημα Vodafone. Oι αγορές μπορούν να πραγματοποιηθούν και με πιστωτική κάρτα, με έως και 12 άτοκες δόσεις.

Περισσότερα για τις προσφορές

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης