Λευτέρης Ξυκομηνός

Το modem-router είναι απαραίτητο στοιχείο του εξοπλισμού μας, καθώς είναι η «πύλη» που μας φέρνει σε επικοινωνία με το Διαδίκτυο. Είτε πρόκειται για επαγγελματικό χώρο, είτε για οικιακό, ένα καλό modem θεωρείται σημαντικό εργαλείο για την εξυπηρέτησή μας, για τις δυνατότητες που προσφέρει και κυρίως για την άρτια σύνδεσή μας. Η D-Link ανακοινώνει τη διάθεση του DIR-890L, που συνδυάζει τον τολμηρό σχεδιασμό με αστραπιαίες ταχύτητες, κάλυψη και επεξεργαστική ισχύ, με αποτέλεσμα να καλύπτει ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες σε εύρος ζώνης των εφαρμογών και συνδεδεμένων συσκευών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο αυτό router πρωτοκόλλου AC προσφέρει ταχύτητες που φτάνουν έως και τα 3.2Gbps, εκτεταμένη κάλυψη, επανασχεδιασμένη και διαισθητική σελίδα διαχείρισης, αλλά και δυναμικό «Smart Connect» για αυτόματη εξισορρόπηση των ασύρματων συνδεδεμένων συσκευών, προσφέροντας στους χρήστες τη δυνατότητα να ελέγχουν το δίκτυό τους καλύτερα από ποτέ.

«Θέσαμε τον πήχη ψηλά, όσον αφορά την απόδοση και την εμφάνιση ενός Wi-Fi Router» δήλωσε ο Daniel Kelley, Αντιπρόεδρος Μάρκετινγκ της D-Link Systems. «Το νέο ULTRA Performance router προσφέρει οτιδήποτε χρειάζεται ο απαιτητικός χρήστης, όπως τρεις ζώνες Wi-Fi, υψηλές ταχύτητες, τροποποίηση δεσμών και QoS, ενσωματωμένα σε μια εντυπωσιακή μορφή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, το DIR-890L διαθέτει πλήθος προηγμένων χαρακτηριστικών, όπως το Wireless 11AC Beamforming, που ενισχύει την ισχύ και την διακίνηση δεδομένων, το Smart Connect, για αυτόματη ανάθεση των συνδεδεμένων χρηστών στην ασύρματη ζώνη με το ιδανικό εύρος ζώνης, αλλά και την προηγμένη λειτουργία QoS με διεπαφή χρήστη drag-and-drop, ώστε να επιτυγχάνεται η προσαρμογή προτεραιότητας των εφαρμογών και των συσκευών. Ταυτόχρονα, προσφέρει Gigabit θύρες WAN/LAN Ethernet για υψηλές ταχύτητες ενσύρματης δικτύωσης, ενώ υποστηρίζει τα πρωτόκολλα ασφαλείας WPA και WPA2 και τη λειτουργία Wi-Fi Protected setup, για διασφάλιση της ακεραιότητας του δικτύου και της ευκολίας στην εγκατάσταση. Σημαντικό χαρακτηριστικό είναι οι έξι κεραίες υψηλής ισχύος, σχεδιασμένες για αύξηση και βελτιστοποίηση της κάλυψης.

Το router προσφέρει την επανασχεδιασμένη σελίδα διαχείρισης της D-Link, καθιστώντας ευκολότερο τον έλεγχο του δικτύου μέσω smartphone ή tablet. Η ενεργοποίηση του γονικού ελέγχου, ο αποκλεισμός ανεπιθύμητων συσκευών, η παρακολούθηση των δραστηριοτήτων στο Διαδίκτυο και η δημιουργία guest Wi-Fi δικτύου, είναι ιδιαίτερα εύκολη. Το συγκεκριμένο router υποστηρίζει την εύκολη εγκατάσταση μέσω smartphone και tablet, με την δωρεάν εφαρμογή Quick Router Setup (QRS).

Παράλληλα με το νέο router, διατίθεται επίσης και το νέο ULTRA AC1900 Wi-Fi USB Adapter (DWA-192), που είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει υψηλές 802.11ac επιδόσεις, σε laptop και desktop PC. Το router διακρίνεται για τον πρωτοποριακά κομψό σχεδιασμό του, με εντυπωσιακό κόκκινο φινίρισμα. Στην ίδια φιλοσοφία εντάσσεται και ο σχεδιασμός της βάσης του, με τα ιδιαίτερα γωνιακά σημεία και τις κεραίες υψηλής ισχύος, ώστε να συνδυάζονται οι άριστες υψηλές επιδόσεις και η χρηστικότητα, ειδικά για το μοντέρνο σπίτι.

Τα νέα προϊόντα της D-Link είναι διαθέσιμα στην αγορά στις ακόλουθες τιμές: DIR-890L στα 349,90 ευρώ και DWA-192 στα 69,90 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

Περισσότερες πληροφορίες:

http://us.dlink.com/products/connect/ac3200-ultra-wi-fi-router/

http://us.dlink.com/products/connect/ac1900-wi-fi-usb-adapter/

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης