Λευτέρης Ξυκομηνός

Ανάμεσα στους κολοσσούς των smartphone, υπάρχει χώρος για εταιρείες με μικρότερη αλλά ιδιαίτερα ελκυστική παρουσία. Μια από αυτές είναι η ταχύτατα αναπτυσσόμενη Alcatel ONETOUCH, η οποία πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε τρία νέα μοντέλα smartphone με ξεχωριστές δυνατότητες και χαρακτηριστικά.

POP 3

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο smartphone POP 3 διαθέτει πολυάριθμα πλεονεκτήματα, συνδυάζοντας όλα τα απαιτούμενα χαρακτηριστικά του σήμερα σε πολύ προσιτή τιμή. Διαθέτοντας εξαιρετικές επιδόσεις, υπερτερεί των smartphone της κατηγορίας, όσον αφορά τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες και τα προηγμένα χαρακτηριστικά.

Το POP 3 προσφέρει μια σειρά επιλογών: οθόνη 5 ή 5.5 ιντσών, με συνδεσιμότητα 3G+ ή 4G. Οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν τις αγαπημένες τους ταινίες ή σειρές όπου κι αν βρίσκονται, χάρη στη λειτουργία πλήρους οθόνης με τεχνολογία «ColoRize» για ευκρινείς εικόνες και συναρπαστική εμπειρία streaming.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To POP 3 5.5 ιντσών διαθέτει κύρια κάμερα 8 MP και μπροστινή κάμερα 5 MP με σταθεροποιητή video, για απόλυτα ευκρινείς selfies, φωτογραφίες και video. Ακόμη, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 6 διαφορετικά φίλτρα (από ρετρό και σέπια μέχρι και cartoon), εκφράζοντας έτσι τη δημιουργικότητά τους. Επίσης, με τετραπύρηνο επεξεργαστή και 4G LTE, εξασφαλίζεται γρήγορο streaming, browsing και downloading.

Οι θήκες υψηλής ποιότητας του POP 3 με μεταλλικό φινίρισμα ή δερμάτινη υφή βγαίνουν σε ποικίλα χρώματα. Πρόσθετα αξεσουάρ είναι οι «Aero flipcovers», που προστατεύουν αλλά και ταυτόχρονα επιτρέπουν στους χρήστες να βλέπουν σημαντικές πληροφορίες στη συσκευή.

POP STAR

Το νέο 5 ιντσών POP STAR smartphone είναι αναμφισβήτητα αυτό που ξεχωρίζει στην τελευταία σειρά POP. «Το POP STAR είναι το πιο μοδάτο smartphone με μεγάλη συλλογή καλυμμάτων, από τα οποία οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν αυτό που τους αρέσει για να εκφράσουν το δικό τους στυλ» δήλωσε ο Cheol Woo Park, ο Επικεφαλής Σχεδιασμού της ALCATEL ONETOUCH.

Το POP STAR επιτρέπει στους καταναλωτές να εκφράσουν τον πραγματικό τους εαυτό. Επιλέξτε άγρια χρώματα και σχέδια από την Funky συλλογή, προτιμήστε μια πιο κλασική εμφάνιση με τη συλλογή από δέρμα, την απόλυτη πολυτέλεια με τη Συλλογή μόδας ή ξύλο με τη συλλογή Nature-ECO. Η προσοχή στις λεπτομέρειες του σχεδιασμού συνεχίζεται με τα κυματοειδή σχέδια, που δίνει στο τηλέφωνο μια κομψή λεπτότητα στα άκρα.

Το POP STAR είναι διαθέσιμο σε 3G+ ή 4G και διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή (τεσσάρων «εγκεφάλων»). Έχει κύρια κάμερα 8 MP με EIS για ποιοτικές φωτογραφίες και βίντεο και μία 5 MP μπροστινή κάμερα για τέλειες selfies. Η HD IPS οθόνη προσφέρει 75% λιγότερη αντανάκλαση του φωτός για εξαιρετική ευκρίνεια κάτω από το φως του ηλίου και μια ευρεία γωνία θέασης 160 μοιρών.
«Εφοδιασμένο με τα χαρακτηριστικά και το στυλ που θέλουν οι καταναλωτές, και ανυπομονούμε οι καταναλωτές να ρίξουν μια ματιά στην νέα σειρά smartphones POP» δήλωσε Dan Dery, Γενικός Διευθυντής Μάρκετινγκ, ALCATEL ONETOUCH.

GO PLAY

Έπεσε στο τηλέφωνό σας κατά λάθος νερό; Κανένα πρόβλημα: είναι αδιάβροχο! Το GO PLAY εκτός της αδιάβροχης ιδιότητας, τραβάει φωτογραφίες και βίντεο κάτω από το νερό, με τις κάμερες των 8 MP |(κύρια) και 5 MP (μπροστινή). Επίσης, το smartphone έχει και αυξημένη αντοχή στις «ελεύθερες» πτώσεις, μπορεί να αντέξει δηλαδή, μια άτυχη στιγμή που σας φεύγει το κινητό από τα χέρια και πέφτει κάτω.

Το GO PLAY διατίθεται σε 8 δροσερά χρώματα: σκούρο γκρι, σκούρο κόκκινο, σκούρο πράσινο, πορτοκαλί, μπλε, ροζ, λαχανί, μπλε και πορτοκαλί. Παράλληλα, υπάρχουν αδιάβροχα ακουστικά και θήκη προστασίας. Με την 2500 mAh μπαταρία, το smartphone προσφέρει 20 μέρες χρόνο αναμονής, 8,3 ώρες χρόνο ομιλίας και 55 ώρες αναπαραγωγή μουσικής.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης