Λευτέρης Ξυκομηνός

Η Toshiba Ευρώπης ανακοινώνει την αναβάθμιση των επιδόσεων στη βασική της σειρά business Z, που περιλαμβάνουν και το πλεονέκτημα των κεντρικών επεξεργαστών Intel Core 6ης γενιάς. Αποτελούμενη από τον 12.1 ιντσών (30,7 εκ.) Portégé Z20t-C, τον 13.3 ιντσών (33,8 εκ.) Portégé Z30-C, τον 14 ιντσών (35,6 εκ.) Tecra Z40-C και τον 15.6 ιντσών (39,6 εκ.) Tecra Z50-C, η σειρά Z είναι μια επιλογή premium φορητών υπολογιστών για επαγγελματική χρήση διαθέσιμη σε διάφορα μεγέθη, που καλύπτουν το στυλ κάθε εργαζόμενου ανεξάρτητα από τις ανάγκες του. Όλα τα παραδοσιακά μοντέλα τύπου «clamshell» της σειράς Z, προσφέρουν κοινό docking, κοινό software image και κοινούς AC adapters, στοιχεία ιδιαίτερα σημαντικά για ευκολότερη διαχείριση εντός μιας οργάνωσης.
Με την προσθήκη επεξεργαστών Intel Core 6ης γενιάς, όλα τα νέα μοντέλα της σειράς Z προσφέρουν ενισχυμένες επιδόσεις και νέες, έντονες εμπειρίες με τα χαμηλότερα επίπεδα ενεργειακής απαίτησης. Η ενσωμάτωση των συγκεκριμένων επεξεργαστών, βοηθάει στη βέλτιστη χρήση των Windows 10, που μαζί με τα Windows 7 περιλαμβάνονται στη σειρά Z, για πιο ομαλή λειτουργία χαρακτηριστικών όπως η ψηφιακή βοηθός Cortana.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προσφέροντας ήδη εντυπωσιακή διάρκεια μπαταρίας για εργασία εν κινήσει, η αναβαθμισμένη σειρά Z προσφέρει περισσότερο χρόνο χρήσης, για ακόμη μεγαλύτερη φορητότητα μακριά από το γραφείο. Ο πολύπλευρος Portégé Z20t-C με επεξεργαστές Intel Core M 6ης γενιάς, επωφελείται επίσης από τη νέα θύρα USB 3.1 Type-C Gen 1 για ευκολότερη χρήση δια των ποικίλων συσκευών που υποστηρίζει, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε διάταξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στοιχείο που αναδεικνύει την ευελιξία και τα πλεονεκτήματα του Portégé Z20t-C για εταιρικούς πελάτες, είτε χρησιμοποιείται σαν πανίσχυρο Ultrabook είτε ως tablet PC. Διαθέτοντας εντυπωσιακή διάρκεια μπαταρίας για εργασία μακριά από το γραφείο, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του Portégé Z20t είναι σχεδόν 19 ώρες, επιτρέποντας στους επαγγελματίες να εργαστούν για δύο εργάσιμες μέρες χωρίς να φορτίσουν τη συσκευή.
Ο φορητός Portégé Z30-C είναι ιδανικός για στελέχη που βρίσκονται διαρκώς σε κίνηση, καθώς και στελέχη που ταξιδεύουν συχνά για συναντήσεις, δίνοντάς τους την ευελιξία των σχεδόν 16 ωρών διάρκειας μπαταρίας για φορητή εργασία.

Ο Tecra Z40-C έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίζει άριστη ισορροπία μεταξύ φορητότητας και παραγωγικότητας. Με μεγαλύτερη οθόνη, που διατίθεται με ανάλυση Full HD, ενισχύεται η παραγωγικότητα χωρίς συμβιβασμό στην φορητότητα, ενώ η νέα διάρκεια ζωής του Tecra Z40-C έως 15 ώρες, βελτιώνει την ικανότητα εργασίας ακόμη περισσότερο.

Σχεδιασμένος να εργάζεται από εφαρμογή σε εφαρμογή και διαδικασία, με ιδανικά μεγάλη οθόνη για έγγραφα και φύλλα εργασίας, ο νέος Tecra Z50-C εστιάζει στη μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας. Διαθέτει 4 θύρες x USB 3.0 και ενσωματωμένο προαιρετικό optical disk drive (οδηγό οπτικού δίσκου). Οι δυνατότητες Dual pointing και το οπίσθια φωτιζόμενο πληκτρολόγιο, ενισχύουν την παραγωγικότητα στο γραφείο, ακόμη και σε σκοτεινά περιβάλλοντα όπως χώροι για παρουσιάσεις.

Τέλος, οι αναβαθμισμένες εκδόσεις των Portégé Z20t-C, Portégé Z30-C, Tecra Z40-C, και Tecra Z50-C θα είναι διαθέσιμες στην Ευρώπη το πρώτο τρίμηνο του 2016.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης