Λευτέρης Ξυκομηνός

Η iStorm προσφέρει το «iPlus», ένα ολοκληρωμένο πακέτο προστασίας για iPhone και iPad, σχεδιασμένο αποκλειστικά από την iStorm, το οποίο προσφέρεται σε συνεργασία με τον ασφαλιστικό οργανισμό Generali Hellas.
To iPlus καλύπτει για ένα χρόνο, από την ημερομηνία αγοράς της νέας iOS συσκευής, θραύση οθόνης, καταστροφή ή βλάβη από φωτιά και απώλεια λόγω κλοπής ή ληστείας, ενώ η τιμή του ξεκινά από 39 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε περίπτωση που τύχει κάποια από τις παραπάνω ζημιές και εφόσον τηρούνται οι όροι και οι προϋποθέσεις του προγράμματος, μπορεί άμεσα και εντελώς δωρεάν να γίνει αντικατάσταση της συσκευής με μια αντίστοιχη λειτουργικά ισοδύναμη, σύμφωνα με τους όρους και προϋποθέσεις του προγράμματος, από τα καταστήματα iStorm ή από το εξουσιοδοτημένο από την Apple κέντρο Service της Info Quest Technologies (iStorm.gr/iplus_service).
Για την απόκτηση του iPlus απαιτείται ταυτόχρονη αγορά του iPlus και της νέας, ασφαλιζόμενης iOS συσκευής από τα καταστήματα iStorm.
To iPlus διατίθεται από σήμερα αποκλειστικά σε όλα τα καταστήματα iStorm σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στα 39 ευρώ για όλα τα μοντέλα iPhone (iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6s) και τα μοντέλα iPad (iPad Air, iPad Air 2, iPad mini 2, iPad mini 4) και στα 49 ευρώ για τα iPhone Plus (iPhone 6 Plus και iPhone 6s Plus) και για το iPad Pro.

Περισσότερες πληροφορίες:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

http://www.istorm.gr/iplus

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης