Φέτος, η Vodafone υποδέχεται το Πάσχα με μία μοναδική προσφορά που δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους συνδρομητές της να ανακαλύψουν και να απολαύσουν το mobile internet εντελώς δωρεάν. Όλοι οι συνδρομητές Vodafone, ιδιώτες και επαγγελματίες, συμβολαίου και καρτοκινητής, καθώς και οι χρήστες του Vodafone Mobile Broadband έχουν δωρεάν internet από το κινητό, το tablet ή το laptop τους, αυτόματα, για όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα, μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα!

O Διευθυντής Καταναλωτικών Προϊόντων της Vodafone, κ. Νίκος Βλαχόπουλος δήλωσε: «Η Vodafone φέρνει σε όλους τους συνδρομητές της, το mobile internet χωρίς κανένα απολύτως κόστος. Αυτό το Πάσχα, όλοι οι συνδρομητές μας θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το πραγματικά πιο γρήγορο δίκτυο δεδομένων στην Ελλάδα, εντελώς δωρεάν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, το εξειδικευμένο προσωπικό στα καταστήματα Vodafone, που είναι ο νούμερο ένα προορισμός για Smartphones, προσφέρει αξιόπιστη ενημέρωση για το mobile internet λύνοντας κάθε απορία, και καθοδηγώντας όποιον το επιθυμεί στον κόσμο των applications.

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης