Η Samsung Ελλάς στηρίζει το 3ο Gaming Festival, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα. Κατά τη διάρκεια της χριστουγεννιάτικης περιόδου, από σήμερα 19 Δεκεμβρίου, έως και τις 11 Ιανουαρίου, η Samsung θα υποδέχεται όλους τους gamer στον τέταρτο όροφο του εμπορικού κέντρου The Mall Athens, στο ειδικά διαμορφωμένο Samsung booth, όπου θα μπορούν να απολαύσουν την πιο ξεχωριστή εμπειρία που προσφέρει το Samsung Gaming.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσοι επισκεφτούν το περίπτερο της Samsung στο φεστιβάλ, θα μπορούν να δουν από κοντά τα πιο πρόσφατα monitor της εταιρείας, στα οποία περιλαμβάνονται κυρτές και Ultra HD οθόνες, για μία ξεχωριστή εμπειρία gaming. Κατά τη διάρκεια του 3ου Gaming Festival, θα πραγματοποιηθούν διάφορα τουρνουά ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους που θα παραστούν, καθώς και μια σειρά από gaming εκδηλώσεις και happening. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αναμετρηθούν σε διάσημα video game στα Samsung monitor, καθώς και να διεκδικήσουν σημαντικά δώρα.

Παράλληλα, δύο τυχεροί που θα επισκεφτούν το Samsung booth θα κερδίσουν 1 Samsung Curved monitor και 1 Samsung Ultra HD monitor αντίστοιχα, προκειμένου να απολαμβάνουν τη Samsung Gaming εμπειρία σε υψηλή ποιότητα και ευκρίνεια στον χώρο τους. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από σήμερα 19 Δεκεμβρίου έως και τις 11 Ιανουαρίου. Οι τυχεροί θα αναδειχτούν μέσω κλήρωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης