Λευτέρης Ξυκομηνός

Η Microsoft Ελλάς στηρίζει το φετινό Startup Safary Athens, συμμετέχοντας ενεργά μέσα από μια σειρά ομιλιών και συναντήσεων οι οποίες έχουν ως στόχο την ενημέρωση και υποστήριξη νεοφυών επιχειρήσεων. Το Startup Safary Athens, το οποίο πραγματοποιείται με μεγάλη επιτυχία στο Βερολίνο και σε 7 ακόμη Ευρωπαϊκές πόλεις, ανοίγει τις πόρτες του στην Αθήνα, στις 20-23 Νοεμβρίου 2015, ώστε να φέρει κοντά νεοφυείς επιχειρήσεις, θερμοκοιτίδες επιχειρηματικότητας, εταιρίες τεχνολογίας και συνεργατικούς χώρους μέσα από τη διοργάνωση δωρεάν σεμιναρίων, εργαστηρίων, διαλέξεων, συναντήσεων και networking events σε 11 διαφορετικούς χώρους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Microsoft Ελλάς, ως υποστηρικτής του Startup Safary Athens, θα βρίσκεται στο incubator υποστήριξης νεοφυών επιχειρήσεων «Orange Grove», το Σάββατο 21 Νοεμβρίου, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά στελέχη της Microsoft, να συζητήσουν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στο χώρο της επιχειρηματικότητας και να ενημερωθούν σχετικά με πώς μπορούν τα εργαλεία και οι λύσεις της Microsoft να αναπτύξουν την επιχείρηση τους. Επιπλέον, στον ίδιο χώρο θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την ομιλία της Διευθύντριας Τεχνολογίας της Microsoft Ελλάς, Μυλαίδης Στούμπου, με τίτλο «Scale out with Microsoft». Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της η κυρία Στούμπου θα δώσει χρήσιμες πληροφορίες στο κοινό σχετικά με τους τρόπους με τους οποίους η Microsoft βοηθάει τα startups και τους προγραμματιστές με καινοτόμα εργαλεία και mentoring. Την Κυριακή, 22 Νοεμβρίου, o Δημήτρης Γκανάτσιος, Technical Evangelist στη Microsoft Ελλάς, θα βρίσκεται στο χώρο του egg, ο οποίος θα πραγματοποιήσει keynote ομιλία με τίτλο «Microsoft & Startups», και θα αναφερθεί στο σημαντικό ρόλο που παίζει η Microsoft στο startup οικοσύστημα της χώρας μας.
Οι εκδηλώσεις είναι δωρεάν αλλά λόγω περιορισμένων θέσεων απαιτείται εγγραφή. Για το αναλυτικό πρόγραμμα και για να δηλώσετε συμμετοχή, παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.athens.startupsafary.com καθώς και την επίσημη σελίδα του Startup Safary Athens στο Facebook https://www.facebook.com/StartupSafaryAthens.

Οι εκδηλώσεις αποτελούν μέρος της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας και της εβδομάδας επιχειρηματικότητας του Δήμου Αθηναίων, ενώ μεταξύ άλλων, τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, του UK Trade and Investment, του Ελληνοαμερικάνικου Επιμελητηρίου, του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, της Ένωσης Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνία, ΕΣΥΝΕ, Hellenic Startup Association & του Ελληνικού Δικτύου Επαγγελματιών Πληροφορικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης