Στις 8.00μμ απόψε είναι προγραμματισμένη η έναρξη της παρουσίασης της Apple, που με βάση τις τελευταίες πληροφορίες αναμένεται να έχει αρκετό ενδιαφέρον με μια σειρά σημαντικών ανακοινώσεων.

Στο επίκεντρο της παρουσίασης η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά, αναμένεται να είναι τα δύο νέα iPhone, το iPhone 6s και iPhone 6s Plus, τα οποία αν και δε θα ξεχωρίζουν στον τομέα της εμφάνισης σε σχέση με τα περσινά μοντέλα, εντούτοις θα είναι αναβαθμισμένα σε σημαντικούς τομείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι εκτός του αναβαθμισμένου επεξεργαστή, η Apple επενδύει αυτή τη φορά σε πολύ καλύτερη κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 12MP αλλά και στην τεχνολογία Force Touch, η οποία είναι σε θέση να αντιλαμβάνεται τη διαφορετική πίεση που ασκεί ο χρήστης μόλις ακουμπάει την οθόνη με το δάκτυλο του, ενεργοποιώντας έτσι διαφορετικές λειτουργίες.

Το Bill Graham Civic Auditorium στο Σαν Φρανσίνσκο βάζει τα «καλά» του και ντύνεται με τα πρώτα πόστερς, χωρίς όμως να δίνεται καμία λεπτομέρεια γι’ αυτά.

Η δεύτερη μεγάλη ανακοίνωση αφορά τη νέα γενιά του Apple TV η οποία φέρνει καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά κυρίως το App Store, με τις γνωστές εφαρμογές του iOS να περνάνε πλέον μετά από την οθόνη του smartphone και του tablet….στην τηλεόραση μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την παρουσίαση δε θα λείπει και το iPad, με την παρουσίαση όχι μόνο του νέου iPad mini αλλά κυρίως του iPad Pro, ενός νέου μοντέλου στη σειρά με οθόνη 12.9 ιντσών όπως επιμένουν οι τελευταίες πληροφορίες. Με την κίνηση αυτή και πιθανόν με τη συνοδεία περιφερειακών όπως πληκτρολόγιο και stylus, η Apple επιθυμεί να φέρει στην αγορά τη δική της υβριδική πρόταση, σε μια κατηγορία συσκευών η οποία σημειώνει συνεχή άνοδο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης