Η online minds φέρνει τη μεγαλύτερη και πιο αποτελεσματική online πλατφόρμα προώθησης του Έλληνα επαγγελματία στην Κινέζικη αγορά.

Με χαρά σας ανακοινώνουμε την παρουσία των υπηρεσιών διαφήμισης της μεγαλύτερης μηχανής αναζήτησης της Κίνας στην έκθεση web world expo 2014.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την εκπροσώπηση της Baidu, της μεγαλύτερης μηχανής αναζήτησης στην Κίνα, αναλαμβάνει σε Ελλάδα και Κύπρο η online minds, προσφέροντας τον καταλληλότερο τρόπο διαφήμισης προϊόντων και υπηρεσιών στην κινέζικη αγορά.

Μέσω της συνεργασίας αυτής, η online minds φέρνει στην Ελλάδα και την Κύπρο την πλατφόρμα online/search marketing της Baidu, ανοίγοντας σημαντικά παράθυρα ευκαιριών στις ελληνικές και κυπριακές επιχειρήσεις ανεξαρτήτως κλάδου (τουρισμός, αγροτική παραγωγή κ.α.) προκειμένου να προωθήσουν αποτελεσματικά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στο τεράστιο και δυναμικό κοινό της Κίνας.

Σχετικά με τη Baidu

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Baidu ιδρύθηκε το 2000 και δραστηριοποιείται στον κλάδο των web υπηρεσιών. Η αναζήτηση στο Internet αποτελεί το βασικό προϊόν της εταιρείας, όπου και κατέχει το 81% των online αναζητήσεων που έγιναν στην Κίνα το 2013, σύμφωνα με το iResearch Consulting Group, διαθέτοντας δεκάδες προϊόντα κάθετης αναζήτησης, όπως χάρτες, εικόνες, βίντεο, ειδήσεις κ.α. Ταυτόχρονα, στις δημοφιλείς online υπηρεσίες της συγκαταλέγονται και άλλα προϊόντα, όπως το Baidu Postbar, η πρώτη παγκόσμια και μεγαλύτερη Κινέζικη query-based searchable online community πλατφόρμα, το Baidu knows, η μεγαλύτερη παγκοσμίως Κινέζικη διαδραστική πλατφόρμα ανταλλαγής γνώσεων, και η Baidu Εγκυκλοπαίδεια, η μεγαλύτερη στον κόσμο κινεζική εγκυκλοπαίδεια γραμμένη από τους χρήστες της.

Ο κύριος όγκος των εσόδων της προέρχονται από τη χρήση της ολοκληρωμένης πλατφόρμας search marketing που έχει αναπτύξει για επαγγελματίες, και η οποία είναι προσαρμοσμένη στα δικά της προϊόντα online αναζήτησης. Σύμφωνα με τα οικονομικά αποτελέσματα της Baidu για το δεύτερο τρίμηνο του 2014, ο ενεργός αριθμός των πελατών της πλατφόρμας της ανέρχεται στους 488.000, περιλαμβάνοντας μικρομεσαίες και μεγάλες κινέζικες επιχειρήσεις, καθώς και τα τοπικά γραφεία μεγάλων πολυεθνικών ομίλων.

Η Baidu απασχολεί περισσότερους από 34.600 υπαλλήλους, ενώ ο τζίρος της για το δεύτερο τρίμηνο του 2014 άγγιξε τα 1,9 δισ. δολάρια και τα κέρδη της τα 573,6 εκατομμύρια.

Είναι εισηγμένη στη χρηματιστηριακή αγορά του NASDAQ.

Onlile Minds info: http://onlineminds.gr

Η Web World Expo θα διεξαχθεί στο κέντρο της Αθήνας στο Ζάππειο Μέγαρο για τέταρτη
φορά στις 11 & 12 Οκτωβρίου 2014.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης