Λευτέρης Ξυκομηνός

Πριν από ενάμιση χρόνο περίπου, η Apple μαγνήτισε τα βλέμματα των απανταχού φίλων της τεχνολογίας και των σύγχρονων gadget, ανακοίνωσε την δική της πρόταση για το τι εστί «ψηφιακό ρολόι». Ο λόγος για το Apple Watch, το οποίο εντυπωσιάζει κι αλλάζει ριζικά τον τρόπο που επικοινωνούμε, παρέχοντας μοναδική αμεσότητα. Το Apple Watch είναι η πιο προσωπική συσκευή που δημιούργησε ποτέ η Apple και το νεότερο μέλος του οικοσυστήματός της, με επαναστατικές νέες τεχνολογίες όπως το Digital Crown, το Taptic Engine και το Force Touch (πλήρης παρουσίαση: http://www.zougla.gr/technology/article/aple-watch—to-roloi-tou-21ou-eona). Επιτέλους, το Apple Watch έρχεται στην Ελλάδα στις 12 Φεβρουαρίου, μέσω της iSquare – επίσημος διανομέας της Apple για Ελλάδα και Κύπρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Apple Watch δεν είναι «απλώς» ένα ρολόι απίστευτης ακρίβειας. Με το Apple Watch, μπορούμε να λαμβάνουμε σημαντικές πληροφορίες, καθώς και να πραγματοποιούμε απαραίτητες λειτουργίες με ένα απλό γύρισμα του καρπού μας. Η επικοινωνία με άτομα που μας ενδιαφέρουν περισσότερο είναι πιο εύκολη και άμεση από ποτέ. Παράλληλα, αποτελεί έναν πρωτοποριακό ψηφιακό σύντροφο για την υγεία και την καλή φυσική κατάσταση, διαθέτοντας εφαρμογές υγείας και fitness, που βοηθούν για την επίτευξη μιας πιο υγιούς ζωής.

Το ρολόι της Apple σχεδιάστηκε ώστε να προσαρμόζεται ανάλογα με το προσωπικό στυλ του καθενός, με μεγάλη ποικιλία από μπρασελέ, αλλά και από καντράν, εγκαινιάζοντας έναν εντελώς νέο τρόπο για την λήψη πληροφοριών με μια ματιά και την επικοινωνία / αλληλεπίδραση με άλλους ανθρώπους. Με το Apple Watch μπορεί κανείς να στέλνει μηνύματα, να λαμβάνει και να απαντάει σε email, ακόμα και να απαντά σε κλήσεις που δέχεται στο iPhone, απευθείας από τον καρπό του. Σχεδιασμένο για να φοριέται όλη την ημέρα και με 18 ώρες διάρκεια μπαταρίας, σίγουρα θα αποτελέσει απαραίτητο gadget στην καθημερινότητα.

Το Apple Watch είναι διαθέσιμο σε δύο διαφορετικές εκδόσεις, Apple Watch Sport και Apple Watch. Το Apple Watch Sport κατασκευάζεται από ανοδιωμένο αλουμίνιο σειράς 7000 και διατίθεται σε φινίρισμα ασημί, «διαστημικό» γκρι, χρυσό ή ροζ χρυσό και πανίσχυρο γυαλί τύπου Ion X. Το Apple Watch κατασκευάζεται από ανοξείδωτο ατσάλι και διατίθεται επίσης σε «διαστημικό» μαύρο χρώμα και καντράν με ισχυρό κρύσταλλο από ζαφείρι. Επίσης, τα δύο μοντέλα διατίθενται σε δύο διαφορετικά μεγέθη: 42mm και 38mm. Διατίθεται επίσης μια μεγάλη ποικιλία από λουράκια και μπρασελέ, τα οποία κατασκευάζονται από διάφορα υλικά, ενώ αλλάζονται πανεύκολα με μια απλή κίνηση.

Η τιμή των Apple Watch ξεκινά από 429 ευρώ και αρχικά θα διατίθεται από τα καταστήματα των Apple Premium Reseller.

Περισσότερες πληροφορίες:

http://www.isquare.gr/watch

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης