Περισσότερες από 700 παρουσιάσεις και 2.500 συμμετοχές καινοτόμων επιχειρήσεων από κάθε γωνιά του πλανήτη θα περιλαμβάνει το μεγάλο επιστημονικό πολυγεγονός που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη από τις 6 έως τις 13 Ιουλίου.

Το NANOTEXNOLOGY 2013, το οποίο εμπλουτίζεται κάθε χρόνο και προσελκύει ερευνητές, επιχειρηματίες και επιστήμονες από όλο τον κόσμο, περιλαμβάνει το 10ο Διεθνές Συνέδριο Νανοεπιστημών και Νανοτεχνολογιών με τέσσερα παράλληλα εργαστήρια καινοτομίας, το 6ο Διεθνές Συμπόσιο για τα Οργανικά Ηλεκτρονικά και τις εύκαμπτες οθόνες με εννέα παράλληλα επιστημονικά γεγονότα, όπου θα παρουσιαστούν όλες οι τελευταίες εξελίξεις στην έρευνα και την εφαρμογή των οργανικών ηλεκτρονικών, το 7ο Διεθνές Θερινό Σχολείο Νανοτεχνολογίας, Νανουλικών, Οργανικών Ηλεκτρονικών και Νανοϊατρικής και την 3η Διεθνή Έκθεση Νανοτεχνολογιών και Οργανικών Ηλεκτρονικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα παραπάνω παρουσιάστηκαν από τον διευθυντή του Εργαστηρίου Νανοτεχνολογίας LTFN του ΑΠΘ, πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του NANOTEXNOLOGY 2013, καθηγητή Σ. Λογοθετίδη, κατά τη διάρκεια δείπνου προς τους φορείς και τις προξενικές αρχές της πόλης.

Ο κ. Λογοθετίδης αναφέρθηκε και στην πρόσφατη δημιουργία της καινοτομικής συστάδας HOPE-I, στην οποία συμμετέχουν 15 παραγωγικοί φορείς στα Οργανικά Ηλεκτρονικά αλλά και στην ίδρυση του «Ελληνικού Συνδέσμου Οργανικών και Εκτυπωμένων Ηλεκτρονικών» HOPE-A, στον οποίο συμμετέχουν 20 φορείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης