Η δημιουργικότητα και η έμπνευση συναντώνται, με κύρια εργαλεία του υπολογιστές Mac και τα δημοφιλή iPad της Apple, σε συνδυασμό με τις καταξιωμένες, εδώ και πολλά χρόνια, γραφίδες της εταιρείας Wacom. Πιο συγκεκριμένα, σήμερα Παρασκευή 14 Νοεμβρίου και αύριο Σάββατο 15 Νοεμβρίου, το κατάστημα iStorm εντός του εμπορικού κέντρου Golden Hall, θα φιλοξενήσει τον κ. Αλέξανδρο Κοκκόλα, γραφίστας και καθηγητής γραφιστικής της σχολής ΒΑΚΑΛΟ Art and Design College, το Νίκο Κούτση καθώς και άλλους καταξιωμένους γραφίστες και σπουδαστές του κολεγίου, σε μία μοναδική επίδειξη των δυνατοτήτων των γραφίδων Wacom σε συνδυασμό με Mac και με iPad.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η παρουσίαση θα γίνει σε συνεργασία με τη σχολή ΒΑΚΑΛΟ Art & Design College καθώς και με το Σύλλογο αποφοίτων Βακαλό. Απευθύνεται σε επαγγελματίες γραφίστες αλλά και σε ερασιτέχνες και φοιτητές, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά και να δοκιμάσουν τις γραφίδες καθώς επίσης και να εξασκηθούν στη χρήση τους.

Όσοι από τους παρευρισκόμενους το επιθυμούν, θα λάβουν μέρος σε κλήρωση για τα παρακάτω δώρα:

– Ένα (1) Bamboo Pad USB
– Ένα (1) Bamboo Pad Wireless
– Ένα (1) Intuos Pen
– Τρία (3) Bamboo Stylus solo
– Πέντε (5) Bamboo Stylus mini

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα δώρα είναι προσφορά της εταιρείας Αmy, που διαθέτει τα προϊόντα Wacom στην Ελληνική αγορά. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, να αποκτήσουν την Intuos Creative Stylus 2 με 10% έκπτωση και τα υπόλοιπα προϊόντα της Wacom με 5% έκπτωση, αξιοποιώντας τη μοναδική προσφορά της iStorm και της Amy. Επιπλέον, η έκπτωση 10% στην Intuos Creative Stylus 2 θα συνεχίσει και την επόμενη εβδομάδα, από τη Δευτέρα 17 Νοεμβρίου έως και το Σάββατο 22 Νοεμβρίου, με κάθε αγορά υπολογιστή Mac ή iPad.

Η παρουσίαση θα γίνει στον 1ο όροφο εντός του εμπορικού κέντρου Golden Hall, απέναντι από το κατάστημα iStorm. Οι ώρες διεξαγωγής είναι:

– Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014, ώρα 18:00 – 20:30
– Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014, ώρα 13:00 – 15:00 και 17:00 – 19:00

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης