Έφτασε στην Ελλάδα το WikiPad 7!

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 26 Δεκεμβρίου 2014, 14:50
Λευτέρης Ξυκομηνός
Έφτασε στην Ελλάδα το WikiPad 7!
To ολοκαίνουργιο tablet - παιχνιδομηχανή «Wikipad 7» έφτασε στην Ελλάδα και είναι έτοιμο για να σας χαρίσει μια ανεπανάληπτη εμπειρία με το μοναδικό «διττό» χαρακτήρα του.

Η νέα ταμπλέτα θα σας εντυπωσιάσει, με το μοναδικό της design, την «δύναμη» ενός τετραπύρηνου επεξεργαστή και μιας 12-πύρηνης κάρτας γραφικών NVIDIA. Διαβάστε τα νέα, σερφάρετε στο Διαδίκτυο, ελέγξτε τα e-mail σας, ενώ με μία μόνο κίνηση, μπορείτε να εφαρμόσετε το ειδικό χειριστήριο και την ίδια στιγμή το tablet μεταμορφώνεται σε παιχνιδομηχανή.

Το αποσπώμενο χειριστήριο του Wikipad 7 είναι σχεδιασμένο να προσφέρει άνεση, δίνοντας τέλεια αίσθηση αφής.

Η 7 ιντσών οθόνη τελευταίας ανάλυσης, ανθεκτική σε γρατσουνιές, τα εκατοντάδες δωρεάν διαθέσιμα Android παιχνίδια και τη 16GB εσωτερική μνήμη, που μπορεί να φτάσει τα 48GB με προσθήκη κάρτας microSD, προσφέρουν λειτουργικότητα και διασκέδαση για όλη την οικογένεια.Το Wikipad 7 μέσω του Wikipad Game Mapper, προσφέρει σταθερή ποιότητα gaming για κάθε παιχνίδι που θα επιλέξετε, καθώς κάθε εντολή αντιστοιχίζεται με τα κουμπιά του χειριστηρίου σας.

Παράλληλα, το Wikipad 7 ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες όλων, με δυνατότητα σύνδεσης μέσω Wi-Fi, HDMI, Bluetooth 4.0 και GPS.Περισσότερες πληροφορίες:

www.wikipad.gr

https://www.facebook.com/WikipadGreece

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 26 Δεκεμβρίου 2014, 14:54