Διαθέσιμα τα νέα και πολύ λεπτά Samsung Galaxy Α3 και Α5

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2015, 11:29
Λευτέρης Ξυκομηνός
Διαθέσιμα τα νέα και πολύ λεπτά Samsung Galaxy Α3 και Α5
Η Samsung Ελλάς ανακοινώνει την κυκλοφορία των δύο νέων smartphones, Galaxy Α5 και Galaxy A3, στην ελληνική αγορά. Τα Galaxy A5 και A3 είναι τα πιο λεπτά κινητά της Samsung, με πάχος 6,7mm και 6,9mm αντίστοιχα, ενώ όλο το σώμα τους είναι μεταλλικό.

Τα δύο νέα smartphones προσφέρουν μοναδική εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης στο νεανικό κοινό που επιθυμεί να εκφράσει το προσωπικό του στιλ, ενώ παράλληλα μένει διαρκώς συνδεδεμένο. Η προηγμένη εμπρόσθια κάμερα 5MP και οι μοναδικές λειτουργίες λήψης της οπίσθιας κάμερας, εξασφαλίζουν αυτο-φωτογράφιση ή αλλιώς «selfie» με ασύγκριτη ανάλυση εικόνας. Παράλληλα, οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται, εύκολα και γρήγορα, φωτογραφίες και βίντεο στα αγαπημένα τους Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, με ταχύτητες LTE.

Επιπλέον, τα νέα έξυπνα κινητά τηλέφωνα διαθέτουν Super AMOLED οθόνη, που προσφέρει μοναδική ποιότητα και ευκρίνεια κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού, ενώ έχουν δυνατό επεξεργαστή 1.2 GHz με τέσσερις πυρήνες (εγκεφάλους) για απρόσκοπτη χρήση πολλαπλών app ταυτόχρονα (multitasking) και ταχύτερη εμπειρία πλοήγησης. Τέλος, τα Galaxy A5 και A3 διαθέτουν τις δημοφιλείς λειτουργίες των Samsung Galaxy συσκευών, όπως τις Ultra-Power Saving Mode, Private Mode και Multiscreen.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2015, 11:33