Μια εντελώς νέα εμπειρία οικιακού Broadband που μεταβάλλει το σπίτι στο απόλυτο κέντρο της διασκέδασης , της εκπαίδευσης και της επικοινωνίας με όλο τον ψηφιακό κόσμο, προσφέρει η WIND στους πελάτες της με την υπηρεσία VDSL.

Η υπηρεσία WIND VDSL είναι διαθέσιμη στους ήδη πελάτες σταθερής WIND ως add –on στο υφιστάμενο πακέτο τους, με μόλις 10€ επιπλέον το μήνα, ώστε να μπορούν να αναβαθμίσουν εύκολα και απλά την εμπειρία σύνδεσης τους στο Internet.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η υπηρεσία VDSL εγγυάται υψηλές ταχύτητες και αναβαθμισμένα τεχνικά χαρακτηριστικά σύνδεσης προσφέροντας άριστη σχέση τιμής/ προϊόντος. Μετρήσεις πελατών που βρίσκονται ήδη στο δίκτυο VDSL της WIND έδειξαν κατά μέσο όρο :

• Τουλάχιστον 3 φορές μεγαλύτερες ταχύτητες στο download και στην περιήγηση στο διαδίκτυο
• Τουλάχιστον 9 φορές μεγαλύτερες ταχύτητες στο upload

Οι νέοι πελάτες που ενδιαφέρονται για την υπηρεσία WIND VDSL μπορούν να επιλέξουν το πακέτο που τους ταιριάζει περισσότερο μεταξύ των λύσεων που τους προσφέρει η WIND σταθερή, ώστε να απολαμβάνουν τη μεγαλύτερη δυνατή αξία για τα χρήματά τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνεχίζοντας με σταθερούς ρυθμούς τις επενδύσεις της σε υποδομές , η WIND εισέρχεται δυναμικά στα ευρυζωνικά δίκτυα νέας γενιάς ξεκινώντας με το VDSL. Σήμερα η εταιρεία δίνει πρόσβαση σε υπηρεσίες VDSL σε περισσότερα από 850.000 νοικοκυριά και επιχειρήσεις σε όλη την επικράτεια, ενώ ως το τέλος του έτους περισσότεροι από 2 εκατομμύρια χρήστες θα μπορούν να πάρουν υπηρεσίες VDSL από τη WIND.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης