Ταξίδεψε σε όλον τον κόσμο και μας προτείνει να πάμε…

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017, 11:42
Ταξίδεψε σε όλον τον κόσμο και μας προτείνει να πάμε…
Μια κοπέλα, η οποία ταξίδεψε και στις 196 χώρες του κόσμου προτείνει τους δικούς τις top προορισμούς για τους απαιτητικούς και μάλλον... εναλλακτικούς ταξιδιώτες.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Cassie De Pecol (γεννήθηκε σε αγροτική περιοχή έξω από την Ουάσιγκτον) συνειδητοποίησε ότι δεν ήταν γι' αυτήν το σχολείο. Τον Αύγουστο του 2009, μαζί με το αδελφό της ξεκίνησαν να περιοδεύουν στην Ευρώπη. Μετά από ένα μήνα εξερεύνησης του Βελγίου, της Ολλανδίας, της Τσεχίας, της Γερμανίας και της Ελβετίας, οι δρόμοι τους χώρισαν. Η Cassie, με μόλις 2.000 δολάρια στον τραπεζικό λογαριασμό της, συνέχισε για δυο ολόκληρα χρόνια να περιδιαβαίνει τέσσερις ηπείρους. Πέρασε βράδια σε σιδηροδρομικούς σταθμούς, σκούπισε πατώματα και με ωτοστόπ πέρασε τη Μέση Ανατολή, την Αφρική, την Νότια Αμερική και την Ασία.

Υποστήριξε το εγχείρημά της - το βάφτισε «Αποστολή 196» - με ομιλίες και σεμινάρια για το πώς μπορεί κανείς να αναπτύσσει ταξιδιωτικά πρότζεκτ.

«Στην πραγματικότητα, αυτή η "Αποστολή" καθόλου δεν είχε στόχο εμένα. Σκοπός μου ήταν να σας αποδείξω πόσο ευγενικοί και φιλόξενοι είναι οι άνθρωποι σε όλον τον κόσμο, αλλά ειδικά σε περιοχές που πολλοί τις θεωρούν επικίνδυνες» τόνισε στο My Modern Met.

«Ελπίζω πως, ταξιδεύοντας μόνη, μια ξανθιά Αμερικάνα, μπόρεσα με σεβασμό να σας παρουσιάσω μια τελείως διαφορετική αντίληψη του κόσμου και των ανθρώπων που ζουν σ' αυτόν: την ασφάλεια, την ευγένεια και τις ομοιότητες του 99% των ανθρώπων σ' όλον τον κόσμο».

Το My Modern Met παρουσιάζει τους 10 «τοπ προορισμούς», σύμφωνα με την Cassie De Pecol. Κι αυτοί είναι (από τον δέκατο προς τον πρώτο) οι: 10. ΗΠΑ, 9. Κόστα Ρίκα, 8. Περού, 7. Τυνησία, 6. Ομάν, 5. Πακιστάν, 4. Βανουάτου, 3. Μαλδίβες, 2. Μπουτάν και 1. Μογγολία.

Κόστα Ρίκα

Περού

Ομάν

Μαλδίβες

Moγγολία

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017, 11:42