Ρεπορτάζ: Σωτήρης Σκουλούδης

Η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους που «ένωσε» την Ασία με την Ελλάδα γιόρτασε τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της γραμμής Αθήνα-Σιγκαπούρη σε μια λαμπρή τελετή στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»! 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στελέχη της «Scoot» και του αεροδρομίου έσβησαν το κεράκι του ενός χρόνου από τη λειτουργία της αεροπορικής γραμμής, που την έχει αγκαλιάσει το κοινό, ένθεν κακείθεν των δύο ηπείρων, φέρνοντας τη χώρα μας πιο κοντά για τους εκατομμύρια τουρίστες των ασιατικών χωρών, όσο και προσφέροντας στους Έλληνες τη δυνατότητα να ταξιδέψουν με προσιτές τιμές εύκολα και γρήγορα στην άλλη άκρη του κόσμου. 

Τα υπερσύγχρονα Boeing 787 Dream Liners της Scoot εφοδιάζονται με μηχανές Rolls Royce

Flying crew της Scoot φωτογραφίζονται με τη διευθύντρια επικοινωνίας του 'Ελευθέριος Βενιζέλος' Ιωάννα Παπαδοπούλου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα στοιχεία άλλωστε το μαρτυρούν: Στον έναν χρόνο λειτουργίας της γραμμής, πραγματοποιήθηκαν 296 πτήσεις μεταξύ της Αθήνας και της Σιγκαπούρης, με την πληρότητα των νέων «Boeing 787 Dream Liner» χωρητικότητας 329 επιβατών να φτάνει το 81,2%, όπερ σημαίνει ότι ταξίδεψαν 79.078 επιβάτες!

Σημειώνεται ότι το ίδιο διάστημα μεταφέρθηκαν 1.000 τόνοι εμπορευμάτων, περιλαμβανομένων των πιο δημοφιλών ελληνικών προϊόντων, όπως είναι το ελληνικό γιαούρτι και το τυρί!

Το zougla.gr βρέθηκε στο ανακαινισμένο και εντυπωσιακό Κτήριο Δορυφορικού Αεροσταθμού του «Ελευθέριος Βενιζέλος» που εξυπηρετεί τις αναχωρήσεις και τις αφίξεις των πτήσεων της «Scoot» και συνομίλησε με τον Director Τάκη Δημητρίου και τον Head of Sales and Services Δημήτρη Δημητρίου για τον έναν χρόνο της σύνδεσης Αθήνας-Σιγκαπούρης -που, σημειωτέον, αποτελεί και τον πρώτο προορισμό της εταιρείας στην Ευρώπη- καθώς και για τις περαιτέρω προοπτικές ανάπτυξης των δρομολογίων στη χώρα μας!

Δείτε το βίντεο:

Ένας χρόνος από την πρώτη πτήση σύνδεσης Αθήνας και Σιγκαπούρης

Η μασκότ τoυ Αεροδρομίου που υποδέχεται τους επιβάτες

Ο director της εταιρείας Τάκης Δημητρίου με το προσωπικό της επόμενης πτήσης!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης