Την έναρξη του νέου καθημερινού δρομολογίου της Oman Air -εθνικού αερομεταφορέα του Σουλτανάτου του Ομάν- που θα συνδέει την Ελλάδα με το Ομάν, σηματοδότησεη πρώτη πτήση της Oman Air μεταξύ της Αθήνας και του Μουσκάτ, που αναχώρησε από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών στις 2 Ιουνίου.

Με διάρκεια 6 ωρών περίπου, η πτήση WY194 αναχώρησε από την Αθήνα στις 00:20 και αφίχθηκε στο βραβευμένο νέο τέρμιναλ του Muscat International Airport στις 06:35 της ίδιας ημέρας. Η απευθείας πτήση είναι η μοναδική non-stop σύνδεση μεταξύ της Ελλάδας και του Ομάν από την οποία θα επωφελούνται τόσο οι επιβάτες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους όσο και εκείνοι που ταξιδεύουν για λόγους αναψυχής, καθώς και η ελληνική κοινότητα του Ομάν. Επιπλέον, η νέα σύνδεση προσφέρει άνετες ανταποκρίσεις προς τους προορισμούς που εξυπηρετεί ο αερομεταφορέας παγκοσμίως, μέσω του hub της Oman Air, Muscat International Airport.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αεροδρόμιο της Αθήνας καλωσορίζει την Oman Air με ένα ... αθηναϊκό δώρο.   Από αριστερά: η κ. Τίνα Καλαμάρα, Country Manager, Oman Air, ο κ. Laurent Recoura, Senior Vice President, Sales, Oman Air και η κ. Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών

Η πρώτη πτήση WY193 από το Μουσκάτ, πρωτεύουσα του Ομάν, προς την Αθήνα, αναχώρησε την 1η Ιουνίου, με τον Πρόξενο Επί Τιμή της Ελλάδας στο Σουλτανάτο του Ομάν, Δρα Ηλία Νικολακόπουλο, να συνοδεύει την αποστολή της Oman Air με επικεφαλής τον Senior Vice President, International Sales, Laurent Recoura, για τον εορτασμό του νέου δρομολογίου. Την προσγείωση του αεροσκάφους στην Αθήνα, ακολούθησε επίσημη εκδήλωση υποδοχής της αποστολής της Oman Air από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Ο CEO της Oman Air, Abdulaziz Al Raisi, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι και ευτυχείς για την ένταξη της Αθήνας -του δεύτερου νέου δρομολογίου μας για το 2019- στο δίκτυό μας. Το Ομάν διατηρεί ισχυρές διμερείς σχέσεις με την Ελλάδα και η λειτουργία της νέας πτήσης είναι βέβαιο πως θα ενισχύσει περαιτέρω τις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών. Το εμπόριο μεταξύ του Ομάν και της Ελλάδας αναπτύσσεται και είμαστε ευτυχείς που διευκολύνουμε περαιτέρω αυτή την άνοδο με την έναρξη της συγκεκριμένης σύνδεσης. Το Ομάν εξελίσσεται σε ένα πολύ σημαντικό περιφερειακό κόμβο διασύνδεσης / logistics με υποδομή παγκοσμίου επιπέδου και είμαστε βέβαιοι πως οι Έλληνες επενδυτές και οι ελληνικές εταιρείες αναγνωρίζουν τις ευκαιρίες που υπάρχουν εδώ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνέντευξη Τύπου Oman Air - Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών

Ο Laurent Recoura, Senior Vice President, International Sales της Oman Air, δήλωσε: «Έχουμε την πεποίθηση πως το νέο δρομολόγιό μας θα ανταποκριθεί στη ζήτηση τόσο για το επαγγελματικό ταξίδι όσο και για το ταξίδι αναψυχής, γεγονός που μας δίνει την ευκαιρία να προβάλλουμε την όμορφη χώρα μας στους Έλληνες επισκέπτες. Η νέα σύνδεσή μας μεταξύ του Μουσκάτ και της Αθήνας αποτελεί τον 54ο προορισμό μας και το 2ο νέο δρομολόγιο της φετινής χρονιάς – μετά την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου. Η κίνηση αυτή αποτελεί μέρος του προγράμματος επέκτασης της Oman Air, το οποίο πρόκειται να αυξήσει το στόλο και το δίκτυο της εταιρείας σε 70 αεροσκάφη και 60 περίπου προορισμούς έως το 2022.»

Η πτήση της Oman Air:

Αθήνα – Μουσκάτ

WY 194 καθημερινά – 00:20 άφιξη στο Μουσκάτ 07:15

Μουσκάτ – Αθήνα 

WY 193 καθημερινά – 14:35 άφιξη στην Αθήνα 19:50

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το site: www.omanair.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης