Το νησί των ανέμων δεν είναι ο αγαπημένος προορισμός μόνο όσων λατρεύουν τα ξέφρενα πάρτι. Η Μύκονος αποτελεί τον «επίγειο παράδεισο» για όλους εκείνους που θέλουν απολαύσουν τη θάλασσα και να επισκεφτούν πολλές παραλίες. 

Οι καλύτερες παραλίες της Μυκόνου

Ψαρού

Η πιο κοσμική παραλία του νησιού, που τα έχει όλα: ψιλή άμμο, celebrities, beach service και σούπερ προτάσεις φαγητού και shopping.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Super Paradise

Από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, μεγάλη με ψιλή άμμο και νεολαία που απολαμβάνει τα απογευματινά πάρτι στο beach bar restaurant.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ελιά

Εννοείται οργανωμένη, εννοείται με beach bars και εστιατόρια, εννοείται με ωραία άμμο, εννοείται με beach sports και φυσικά τους απαραίτητους κοσμικούς.

Καλό Λιβάδι

Στα νότια του νησιού, μία οργανωμένη μεγάλη παραλία με πολύ καλές προτάσεις σε φαγητό και ποτό.

Παραλία Φτελιά

Διαφορετική παραλία σε σύγκριση με τις άλλες παραλίες της Μυκόνου. Άγρια ομορφιά σχεδόν πάντα με αέρα και κύμα, η χαρά του σέρφερ.

Με αρκετό χώρο για όσους θέλουν να αράξουν μόνοι τους αλλά και οργανωμένη για όσους προτιμούν τα beach bars.

Καλαφάτης

Πολύ μεγάλη παραλία με άμμο, στα νοτιοδυτικά, με πολλά beach sports, beach bar και ξενοδοχεία.

Παράγκα

Μία από τις πιο μικρές αλλά και πιο όμορφες παραλίες της Μυκόνου, στο νότιο μέρος του νησιού, με θέα μέχρι τη Δήλο. Με λεπτή άμμο, βράχους που δημιουργούν φυσική εξέδρα για βουτιές, εστιατόρια, beach bar και κάμπινγκ.

Ορνός

Από τις πιο τουριστικές και μεγάλες παραλίες της Μυκόνου.

Κάππαρη

Θέλει περπάτημα σε κατηφορικό μονοπάτι για τη μικρή αυτή αμμώδη παραλία όμως θα σας αποζημιώσει το υπέροχο ηλιοβασίλεμα.

Πλατύς Γιαλός

Στα νότια, κατάλληλη για οικογένειες με μικρά παιδιά με όλα τα κομφόρ.

Πάνορμος

Πάμε βόρεια για την δημοφιλή παραλία, με άμμο και beach bars.

Μεγάλη Άμμος

Με τέτοιο όνομα φυσικά και είναι αμμώδης παραλία λίγο έξω από τη Χώρα εξυπηρετεί κυρίως τους θαμώνες των ξενοδοχείων που βρίσκονται τριγύρω.

Μύκονος: Ο αγαπημένος προορισμός των celebrities

Στα στενά της Μυκόνου τους καλοκαιρινούς μήνες, και όχι μόνο, βολτάρουν μεγάλα ονόματα της showbiz καθώς το νησί αποτελεί τον αγαπημένο προορισμό των celebrities.

Αυτές τις μέρες στο νησί βρίσκεται η Emily Ratakowski, η Kate Moss αλλά και η Gigi Hadid.

Στη Μύκονο όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος βρέθηκαν οι διάσημοι σχεδιαστές του οίκου μόδας Dsquared, Dean και Dan οι οποίοι έβαλαν τη σφραγίδα τους σε μια ακόμη βραδιά κεφιού στο νησί των Ανέμων.

Το ξέφρενο γλέντι του διδύμου πραγματοποιήθηκε στο κλαμπ Cinderella, όπου έδωσαν ρεσιτάλ χορού κρατώντας κίτρινες βεντάλιες.

Ανάμεσα σε εκείνους που γλέντησαν με τα δύο αδέλφια από τον Καναδά ήταν ο γνωστός κοσμηματοπώλης Γρηγόρης Γκόφας που στηρίζει διαχρονικά τις προσπάθειες των δίδυμων designers αλλά και ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος κάνει pr στο συγκεκριμένο μαγαζί.

Δείτε τιμές και δρομολόγια ΕΔΩ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης